3 fantastiske fordele ved saunaer

3 fantastiske fordele ved saunaer

Der er masser af fordele ved at gå til en almindelig sauna og svede det, bare spørg disse betroede eksperter, især hvis du lider af en af ​​følgende helbredsproblemer.

 

Hjælper med virkningerne af astma

At sidde i en sauna åbner luftvejene i dine lunger, mens musklerne indeni slapper af.

 

Astma er forårsaget af spænding af musklerne i din tarmkanal. At sidde i sauna er som at få massage, når du har stiv ryg eller ledproblemer. Det løsner dem.

 

Øger svage hjerter

En af de største fordele ved at sidde i en sauna angår hjertet. Undersøgelser tyder på, at øget svedtendens fører til bedre kardiovaskulær sundhed. På længere sigt kan dette reducere risikoen for et pludseligt hjerteanfald eller hjertesygdom. Saunaer kan også sænke blodtrykket.

 

Husk dog, at en sauna alene ikke kan isolere risikoen for et hjerteanfald eller langvarige hjerteproblemer. At sidde i sauna et par gange om ugen bør kombineres med regelmæssig motion og en kost med lavt fedtindhold og lavt kolesteroltal for at sikre et sundt hjerte.

 

En detox for kroppen

Når du sidder i en sauna, sveder kroppen. Processen med at svede frigiver toksiner og andre produkter, kroppen ikke har brug for.

 

Vi støder på giftstoffer i hverdagen, bare ved at træde udenfor vores hus, så de normalt er til stede i kroppen. Sved kan hjælpe med at uddrive dem hurtigere fra kroppen. Hvis du kan lide at opleve at bruge et saunatæppe, der giver de samme fordele som andre saunaer, kan du tjekke NordicHigh ud.

 

Saunaen og alkohol

Men måske det mest populære giftstof, som mange mennesker møder regelmæssigt, er alkohol. Så kan det at gå beruset i saunaen hjælpe dig med at blive ædru hurtigere?

 

Selvom det kan lyde fristende, kan det være farligt at gå beruset i saunaen eller dagen efter en nat med tungt drikke.

 

Dehydrering er en konsekvens af at drikke for meget alkohol, og det samme gælder at bruge for meget tid i saunaen. I stedet for at miste mere vand ved at svede, efter en stor aften i byen, er det bedste for dig at drikke mere vand for at få det tabte igen.

 

At gå beruset i saunaen kan føre til farlige niveauer af dehydrering, og du kan også blive svimmel og besvime. Sørg for at planlægge din tur i saunaen på dage, hvor du ikke vil være fuld eller tømmermænd.

 

Alle disse fordele kan også opleves ved hjælp af infrarøde saunatæpper.

 

admin

Lukket for kommentarer.