14 dages returret14 dages returret

Danmarks bedste udvalgDanmarks bedste udvalg

Sikker online betalingSikker online betaling

Fragtfri levering V/ køb over kr. 750,- Fragtfri levering V/ køb over kr. 750,-

  • Indkøbskurven er tom!

AltSport Teamtøj

AltSport Teamtøj

Hos AltSport Teamtøj finder du Danmarks største udvalg af teamtøj til klubber og virksomheder, og det gælder uanset om du eksempelvis ønsker badebukser til en særlig event eller om du ønsker cykeltøj til klubben eller firmaholdet.

Sammen med vores leverandører fra Danmark, Italien og Sverige garanterer vi dig de bedste prisvilkår samt en kvalitet, der er i verdensklasse.

Vi leverer eksempelvis tøj fra Castelli, Sportful, Northwave samt fra vores nære samarbejdspartner Craft. Vi leverer kollektioner, der er identiske med det, som professionelle atleter bruger. Ønsker du en motionsudgave, hvor der er plads til de ekstra kilo, er vi også bedst til dette.

hos AltSport Teamtøj nøjes vi ikke med at sende dig et design pr. mail, som du skal godkende. Du kan få en fysisk vareprøve i de farvepantoner, du har valgt. Dermed kan du trygt afgive din bestilling og vide, at du modtager præcist det, du har bestilt.

Måske du har meget specifikke ønsker til design eller måske du blot ønsker nogle særlige farver indeholdt. Uanset hvad har vores leverandører mange års erfaring i at håndtere ønsker som dine.


Særlige fordele hos AltSport Teamtøj

Sammen med AltSport Teamtøj har du som klub eller virksomhed særlige fordele, som du ikke finder andre steder. Vi tilbyder dig en lang række af unikke muligheder og vi laver gerne særlige koncepter sammen med dig. For eksempel tilbyder vi følgende:

  • Vi etablerer en særlig webshop, hvor virksomhedens medarbejdere / klubbens medlemmer opnår attraktive prisvilkår. Webshoppen kan indeholde alt fra sportens verden. Tag blot et kig på AltSport.dk, hvor du vil se, at du ikke løber tør for sortiment lige med det samme. Med andre ord fylder vi gerne shoppen op med alt, hvad du ønsker, lige fra badebukser og våddragter til pedaler og cykelsko. Eller med alt mulig andet, bare vi holder os i sportens verden. 
  • Teamtøj kan genbestilles via den særlige webshop.
  • Vi aftaler gerne en løsning, hvor vi administrerer lager og forsendelser af Teamtøj.
  • Er du klub har vi måske en sponsor, der til gengæld for en plads på jeres tøj, tilbyder produkter eller tilskud til tøjpakken.
  • Vi har et kæmpe netværk blandt aktører i sportens verden. Det tilbyder vi at dele med dig, således at du eksempelvis kan sammensætte en event, nøjagtig som du ønsker det - og uanset om det er tale om en fisketur på sundet eller en cykeltur til Calpe.
Særlige fordele hos AltSport Teamtøj

Kontakt os i god tid

Vi kan godt finde ud af at arbejde under tidspres. Men vi anbefaler, at du kontakter os i god tid, for det giver et mere behageligt forløb, hvor du i ro og mag med vores inputs kan træffe beslutning om sammensætning af tøjpakke og design. Dermed er vi sikre på, at I bliver både glade og stolte over at bruge tøjet i lang tid fremover. Skriv til support@altsport.dk eller ring til Thomas Erringsø på tlf. 2016 6556.