14 dages returret14 dages returret

Danmarks bedste udvalgDanmarks bedste udvalg

Sikker online betalingSikker online betaling

Fragtfri levering V/ køb over kr. 750,- Fragtfri levering V/ køb over kr. 750,-

  • Indkøbskurven er tom!

Bell Cykelhjelm

7 Varer fundet
Nulstil

Bell producerer hjelme til en bred vifte af forskellige sportsgrene. Bell har sine rødder i USA, og er særdeleshed kendt for deres hjelme produceret til cykelsporten. Brandets cykelhjelme er anerkendt over det meste af verden, og professionelle cykelryttere anvender deres udstyr. Senest vandt Cadel Evans Tour De France, iført en Bell Cykelhjelm. 


Det amerikanske brand udvikler og producerer cykelhjelme, som både bruges af professionelle og amatører. Bells evne til at forblive relevant og producere banebrydende produkter har resulteret i, at de har mere end 60 års erfaring i branchen. Derfor er vi stolte af at kunne anbefale Bell til alle, som mangler en ny cykelhjelm.   


Stort udvalg hos Altsport.dk

I Europa stiller vi høje krav til sikkerhed. Derfor skal en cykelhjelm igennem strenge tests for at få de rette godkendelser. De amerikanske myndigheder stiller også store krav, og for at en cykelhjelm skal kunne leve op til en CPSC-godkendelse, skal den kunne bestå den såkaldte "corner-stone" test. Denne test simulerer et fald direkte mod en kantsten. Du kan med andre ord roligt iføre dig en cykelhjelm fra Bell. På Altsport.dk har vi et bredt udvalg af Bell cykelhjelme, som både dækker cykelhjelme til voksne og børn.