14 dages returret14 dages returret

Danmarks bedste udvalgDanmarks bedste udvalg

Sikker online betalingSikker online betaling

Fragtfri levering V/ køb over kr. 750,- Fragtfri levering V/ køb over kr. 750,-

  • Indkøbskurven er tom!

Bestyrelsen

Bestyrelsen i Altsport

 

Bestyrelsen i AltSport er meget diverse og sammensat ud fra hvert enkelt kompetence de enkelt kandidater kan byde ind med. Virksomheden er grundlang af Thomas Erringsø som også er virksomhedens hovedaktionær og Direktør.  Her nedenfor kan du se de Nuværende bestyrelses medlemmer:

Jens Løgstrup

Jens Løgstrup

Thomas Erringsø

Thomas Erringsø


Martin Munkholt

Martin Munkholt

Michael Munkholt

Michael MunkholtThomas Erringsø

Initiativet til AltSport er taget af Thomas Erringsø, der tidligere har gjort karriere i ejendomsbranchen. 

Thomas:

”Lidt tilfældigt kom jeg til at arbejde som konsulent hos en nødlidende webshop, der havde været en af pionererne indenfor online salg i Danmark. Jeg blev enormt inspireret af konceptet, men så også behovet for at tilføre nogle væsentlige ændringer. Da mit konsulentarbejde var vel udført, besluttede jeg mig for, at min forretningsidé skulle afprøves. Jeg ville blive ”first mover” i den danske sportsbranche og jeg vidste, at projektet hurtigt ville vokse sig stort. Derfor var det helt afgørende for mig, at få nogle specialister med på holdet”.Jens Løgstrup

Jens har mange års erfaring fra det danske erhvervsliv og har haft adskillige betydelige poster i kendte danske virksomheder. I dag arbejder Jens i ca. 15 bestyrelser og er både medejer og bestyrelsesformand hos AltSport. 

Jens:

"Da jeg mødtes med Thomas om projektet, fandt jeg det så spændende, at jeg måtte sig ja. Jeg blev særlig begejstret for ”nytænkningen” i projektet og besluttede mig med det samme for at være med til at skabe denne succes”.Michael og Martin Munkholt

De 2 brødre fra Århus har været med til at revolutionere VVS branchen. Det skete da Michael og Martin etablerede LavprisVVS.dk, der senere fusionerede med BilligVVS.dk og solgt til Brødrene A&O Johansen A/S.

Michael:

”Efter at jeg i 2015 solgte mine andele i BilligVVS.dk havde jeg mulighed for at tage en pause, fra en ekstrem hektisk hverdag, der var fyldt med tusinde forskellige opgaver. Da Thomas tilbød mig at være med i AltSport kom det på det helt rette tidspunkt. Jeg fandt forretningsplanen enormt spændende. Det som AltSport er ”first mover” på i sportsbranchen har jeg adskillige års erfaring med fra VVS branchen. Jeg ved, at en stor del af AltSports succes afhænger af evnen til at gøre sig gældende indenfor elektronisk markedsføring. Netop dette er min store kompetence".

Martin:

”Hos BilligVVS.dk opnåede jeg en omfattende erfaring med alle de administrative opgaver, der skal løses og planlægges, for at en webshop kan fungere med succes. Hos AltSport kan jeg bidrage med netop dette. Så jeg er virkelig på hjemmebane i et selskab, der rent faktisk er aboslut ”first mover” i den danske sportsbranche.