Bjergkrystal kan bruges til din sportsskade

Bjergkrystal kan bruges til din sportsskade

Vi kender alle til sportsskader, og de kan være enormt frustrerende, da de kan sætte en brat stopper for en god træningsperiode. De kan skyldes utroligt mange ting, og i mange tilfælde er overtræning den store synder. Det kan også være, at du udfører nogle øvelser forkert, eller blot har haft en tidligere skade, som du nu har rippet op i. Det kan man selvfølgelig ikke bruge til så meget, når skaden er sket.

Har du en skade? Stop din træning!

Når du finder ud af, at du har en skade, så stop din træning omgående. Selv den mindste træning kan forværre skaden markant. Det kan desværre være svært at opdage en skade på forhånd, da den kan komme snigende. Det betyder, at du kan gå rundt med en skade i længere tid, og langsomt forværre den, indtil det er gået helt galt. Det er frustrerende, at det er sådan, og det er derfor meget vigtigt, at du lytter efter din krop og selv de mindste signaler, den sender, efter du har trænet. Hvis du er i tvivl, kan du altid forsøge at massere området, hvor du mærker noget. Hvis det gør det mindste ondt, betyder det, at du skal holde igen.

Langsom genoptræning

Når du er endt med en skade, betyder det typisk langsom genoptræning. Hvis skaden er meget slem, skal du holde dig i ro over længere tid. Dette kan sagtens betyde, at du ikke må træne området i flere uger, da det skal have ro til at komme sig. Det er naturligvis ikke den fedeste nyhed at få, og man træner jo heller ikke for sjov. Derfor kan det godt føles som om, at alt den tid på effektiv træning op til er spildt arbejde. Men det skal du ikke tænke.

I stedet skal du fokusere på, når du kan, at genoptræne langsom. En rigtig og effektiv genoptræning betyder, at du langsomt kan styrke området, samtidig med, at det heler, og derved forberede det på at kunne træne fuldt ud igen i fremtiden. Du kan selvfølgelig håbe på, at det er en skade, der ikke er blevet forværret markant over tid, da du derved kommer dig hurtigere og er hurtigere i gang med din træning igen.

Mærk efter når du genoptager træningen

Når du er kommet gennem genoptræningen, er det her vigtigt, at du mærker efter, når du påbegynder din træning igen. Du skal tænke det som, at der i mange tilfælde er en lille hukommelse i området med skaden, som kan huske, hvad der er sket. Og der skal derfor ikke voldsomt meget til at fremprovokere skaden igen. Du bør se på din måde at træne på, så du kan forebygge skader mest muligt fremadrettet.

Få alternativ hjælp

Nogle opsøger også alternativ hjælp, hvis de er meget desperate. Dette har naturligvis ikke nogen garanti for, at det hjælper på lige netop dig. Køb Mester healeren, som er en bjergkrystal. Healing kan også hjælpe på din sportsskade, og du kan klikke ind og læse meget mere om det via linket. Husk på, at det er alternativ hjælp, som ikke har konkret evidens. Men der kan ske meget med et åbent sind.

admin

Lukket for kommentarer.