Coaching som vejen til succes

Coaching som vejen til succes

Et af de begreber, der har opnået mere og mere kendskab siden nullerne, er ordet coaching! Ret beset er der jo egentligt bare tale om en ”træner”, men ordet dækker i dag over meget mere. Coaching er nemlig blevet et mentalt værktøj, som kan hjælpe folk med at nå deres mål og indfri deres potentiale.  

Hvordan virker coaching?

Coaching er egentligt på mange områder ret ens med samtaleterapi. Der er nemlig tale om en dialog mellem dig og en coach, som kan stille de rette spørgsmål, der får dig til at gå op. Samtidig kan en moderne coach give dig redskaber, hvormed du kan tage styring, lære at styre nervøsitet eller skifte mindset og gå hårdnakket efter dine ambitioner.

På trods af sammenligningen med en psykolog, har coachen dog ikke så fokus på fortiden og de problemer, den har forårsaget. Derimod er der fuld fokus på, hvordan din fremtid skal se ud og hvor du skal hen som person – eller som karrieremenneske.

Hvorfor skal man vælge coaching?

Hvis du har et mål eller en ambition om noget særligt for dit liv, kan det være en god idé at tage en kvalificeret person med på rejsen. Man kan meget selv, men nogle gange giver det mening at spejle sine ambitioner i andre og få deres input. Det betyder ikke, at man ikke kan noget selv – men det kan sætte skub i processen, når man hele tiden får reflekteret og finpudset sine tanker ved at dele dem med andre og få god feedback.

På den måde bliver man klogere på sg selv og kan genfinde sit drive eller den motivation, der er nødt til at være der, for at målet kan realiseres.

Hvem bruger coaching?

Coaching bruges af mange flere end man tror! Nogle af verdens bedste topatleter benytter sig af coaches, som arbejder med deres mentalitet og deres motivation. Det kan være et vigtigt og fordelagtigt redskab at være i besiddelse af, når man er presset og dyster mod andre for at blive den bedste til noget.

Men det er ikke kun topatleter og superstjerner, der bruger coaches. Også helt almindelige mennesker, der søger personlig udvikling, er i løbende dialog med en coach. Mangler du selv en dygtig person at sparre med, kan du finde det på https://www.lifework.dk/. Ønsker du at arbejde med din adfærd og nå ind på et bestemt spor i livet er dette en metode, du absolut bør undersøge.  

admin

Lukket for kommentarer.