14 dages returret14 dages returret

Danmarks bedste udvalgDanmarks bedste udvalg

Sikker online betalingSikker online betaling

Fragtfri levering V/ køb over kr. 750,- Fragtfri levering V/ køb over kr. 750,-

  • Indkøbskurven er tom!
597 Varer fundet
Nulstil

Køb cykelhjelme online - AltSport har alt i cykelhjelme

Skal du køre stærkt på landevejen eller på MTB i skoven, eller ønsker du ekstra sikkerhed, når du cykler til og fra skole eller arbejde? Så kan du hos AltSport.dk vælge mellem fremragende cykelhjelme, der kommer fra nærmest alle de førende cykelhjelm producenter. Vi har nemlig et kæmpe udvalg af cykelhjelme, og der vil helt sikkert være flere af cykelhjelm modellerne, der opfylder lige nøjagtig dine krav til cykelhjelm. Hos AltSport.dk finder du også altid cykelhjelme i nærmest alle tænkelige farver. Dermed kan du vælge en cykelhjelm, der eksempelvis matche farven på dine cykelsko eller cykelbriller. Så velkommen hos AltSport.dk uanset om du søger Road cykelhjelm, Tri cykelhjelm, MTB cykelhjelm, Bane cykelhjelm eller en fritids cykelhjelm. Vi har nemlig dem alle.

Billig cykelhjelm eller cykelhjelme med top egenskaber

Hvis du søger en billig cykelhjelm eller en absolut top cykelhjelm med alle de nye teknologier, så kommer du ikke til at lede forgæves hos AltSport.dk. Vi har nemlig cykelhjelme i alle prisklasser og designs. Så ønsker du en billig cykelhjelm, der også indeholder stor sikkerhed, kan du finde den på vores hylder. Eller ønsker du at finde en top cykelhjelm, der både er fremragende på aerodynamik, sikkerhed, design samt ikke mindst komfort, så kan du også finde den hos AltSport.dk. Mange af de cykelhjelme, du finder i vores webshop, er udviklet i samarbejde med nogle af verdens bedste cykelryttere, der med vigtige tilbagemeldinger til producenterne, hjælper til at selv de små detaljer i cykelhjelme hele tiden bliver bedre. Vi har f.eks. KASK cykelhjelme, som de professionelle cykelryttere hos Team Sky kører med. Faktisk har Christopher Froom kørt med KASK cykelhjelm hver gang, han har kørt Tour de France. Vi har også Giro cykelhjelme, Mavic cykelhjelme, Suomi cykelhjelme, Rudy Project cykelhjelme, Melon cykelhjelme, Louis Garneau cykelhjelme, Bollé cykelhjelme. Faktisk forhandler vi samtlige modeller fra de nævnte brands, der pt. sælges på det danske marked via de danske distributører. Så besøg vores side for cykelhjelme og udvælg dine søgekriterier. Så vil du blive tilbudt en række spændende muligheder, der er markedets bedste. Velkommen til AltSport.dk.

Cykelhjelm damer i forskellige farver og størrelser

Er du på udgik efter en dame cykelhjelm eller cykelhjelme til børn, søger du ikke forgæves på AltSport.dk. For vores udvalg af cykelhjelme i forskellige farver og styles, er enormt. Er du eksempelvis cykelrytter, der stiller de højeste krav til din cykelhjelm, kan du helt sikkert finde en passende cykelhjelm i vores webshop. Og ønsker du også en cykelhjelm, som du kan bruge i din fritid, når du eksempelvis cykler til og fra skole, kan du også finde en perfekt cykelhjelm hos AltSport.dk. De fleste vælger ud fra farve, når de skal vælge en cykelhjelm til damer. Men hos AltSport.dk finder du også cykelhjelme i alle størrelser og forskellige designs. Vores Melon cykelhjelme er super attraktive for dig, der ønsker en cool fritids cykelhjelm. Den er perfekt til bykørsel, skolekørsel og når du skal hente brød hos bageren.

Cykelhjelme giver sikkerhed

Det er en god idé at køre med cykelhjelm, uanset om du træner mange timer hver dag, eller om du blot skal en tur til bageren efter morgenbrød. For er uheldet ude, kan cykelhjelmen sørge for, at du ikke kommer til skade. Mange uheld på cyklen kommer ud af det blå og altså uden at du har tid til at reagere. Et uheld kan ramme selv den mest rutinerede cykelrytter, for man kan umuligt gardere sig mod styrt. Et øjebliks uopmærksom hos dig eller dine medtrafikanter, kan føre til styrt og så er det en fordel at have cykelhjelm på. For en godkendt cykelhjelm reducerer risikoen for at du får alvorlige hovedskader. Om man vil køre med cykelhjelm eller ej bestemmer man selvfølgelig selv. For brug af cykelhjelme er endnu ikke lovpligtigt. Men i dag er cykelhjelme så komfortable og udført i så fine designs, at der ikke er undskyldninger for at køre uden cykelhjelm.