14 dages returret14 dages returret

Danmarks bedste udvalgDanmarks bedste udvalg

Sikker online betalingSikker online betaling

Fragtfri levering V/ køb over kr. 750,- Fragtfri levering V/ køb over kr. 750,-

  • Indkøbskurven er tom!
122 Varer fundet
Nulstil

Se vores store udvalg af cykelsko til dig, der er seriøs omkring din cykling. I vores udvalg finder du mange forskellige modeller og typer af cykelsko – lige fra sko, der er beregnet til mountainbike, spinning sko til fitnesscenteret og til cykelsko, der bruges om vinteren. Hvis du dyrker cykling på regelmæssig basis, er et par gode sko et must, så du undgår slid og skader i fødderne, når du tramper i pedalerne. En stor del af skoens funktion er at støtte foden og mindske gener, når du træder i pedalerne. Derfor er vores sortiment af cykelsko alle af en kvalitet, der sikrer dig komfort både på de kortere og de helt lange cykelture. Sid godt på cyklen med cykelsko

I modsætning til almindelige transportcykler er cykler, der bliver brugt til sport, generelt smallere. For at sidde godt og komme hurtigt frem er skoen en central del af dit udstyr. Med de rigtige cykelsko, vil du føle, at cyklen og du følger samme tempo, og du vil hurtigt komme frem, når du træder og trækker i pedalerne. 


Hvis du skal bruge cykelsko til spinning, er det vigtigt at sidde godt fast, når du for eksempel bøjer dig frem eller stiller dig op. Her sørger dine cykelsko med klikfunktion for at give dig støtte og stabilitet.