14 dages returret14 dages returret

Danmarks bedste udvalgDanmarks bedste udvalg

Sikker online betalingSikker online betaling

Fragtfri levering V/ køb over kr. 750,- Fragtfri levering V/ køb over kr. 750,-

  • Indkøbskurven er tom!

Cykelhandsker

41 Varer fundet
Nulstil

Hvis du er på jagt efter nye cykelhandsker, så er du kommet til det helt rette sted. Vi har et bredt udvalg af forskellige cykelhandsker, og du kan finde handsker til brug om sommeren, vinteren, foråret eller efteråret. Og som rigtig cyklist må du vide, at der ikke findes gode undskyldninger for ikke at cykle – end ikke vejret kan benyttes som en undskyldning. Her handler det blot om at finde den rette påklædning til sin cykeltur.Vi har cykelhandskerne, der kun har halve fingre så at sige. Disse kan benyttes til at beskytte dine hænder for vabler samt give dig et bedre greb, når du cykler. Dem udbyder vi i forskellige farver og udseender, så du kan finde dem, der passer bedst ind i dit cykeloutfit.


Vinterhandsker giver dig varme på de kolde cykelture

Om vinteren kan det blive særdeles koldt for hænderne at skulle cykle uden handsker eller med ovenfor beskrevne handsker. Derfor har vi også et bredt udvalg af vinterhandsker, således du kan holde varmen på cykelturene om vinteren. 


Vores sortiment af handsker indeholder mærker såsom Craft, Castelli, POC og lignende. Dermed kan du finde dit yndlingsmærke eller måske afprøve et nyt – det kan jo være, at det kan blive en favorit.