14 dages returret14 dages returret

Danmarks bedste udvalgDanmarks bedste udvalg

Sikker online betalingSikker online betaling

Fragtfri levering V/ køb over kr. 750,- Fragtfri levering V/ køb over kr. 750,-

  • Indkøbskurven er tom!
76 Varer fundet
Nulstil

Når du bevæger dig ud i det danske vejr, vil du uden tvivl støde på noget regnvejr – dette vil også ske ganske ofte i perioder. Men som cykelrytter vil du vide, at der ikke findes dårligt vejr, men kun dårlig påklædning. Vælger du at investere i cykelregntøj hos os, kan du sikre dig, at der aldrig dårligt vejr, da du altid har en god påklædning. 


Find din stil

Vi har mange forskellige regnjakker og -bukser som kan benyttes, når vejret begynder at vise sig fra sin regnfulde side. Dette har vi også til ganske gode priser, så du kan finde en regnjakke af højkvalitet, og stadig bibeholde et fornuftigt budget. 


Som det gælder med så mange andre tøj-køb, anbefaler vi dig, at du finder din egen stil, når du køber cykeltøj, og dette er også gældende for cykelregntøj. Dette har du god mulighed for i vores udvalg, da vi har regnjakker i mange forskellige farver og med forskellige detaljer. Her er det vigtigt at finde noget, der passer dig. Vi tilbyder mærker som Castelli, Craft og Proviz, der alle er gode kvalitetsmærker, som vi forhandler til de bedste priser. På den måde kan du også komme på cykeltur i regnvejr.