En safety razor er en sikker skraber hver gang

En safety razor er en sikker skraber hver gang

Hvad gør du når du barberer dig? Skal du først lige en tur i netto for at købe en engangsskraber, eller har du en skraber som holder hele livet? Uanset hvilket svar du har, så er jeg helt ok med det. MIn fornemmeste opgave er dog i dag, at skrive en lille artikel om de såkaldte safety razorer, og hvis du ikke kendte dem før i dag, så velkommen til den nye viden, fordi safety razors er både gode for dig og for moder jord. 

Sagen er den at med en safety razor, er du fri for at skulle i supermarkedet igen for at hente engangsskrabere, du kan nemlig nøjes med en safety razor til resten af dit liv, hvis altså du ikke kommer til at smide den væk undervejs selvfølgelig. 

N¨men hvad er det så der er så fedt ved safety razors, selvfølgeligt ud over at de kan hoilde resten af livet. Som navnet antyder er de super safe. Det er jo en sag som er ok at have med, specielt når det kommer til barbering omkring hals og andre hovedpulsårer. Men så er der jo også bare irritationsmomentet som opstår ved små rifter, dem kommer man altså mere eller mindre uden om når vi taler safety razors. Så det er en sag mere at have med sig i overvejelserne når man skal anskaffe sig en ny skraber, måske oven io købet for sidste gang i livet. 

En tredje sag som er fedt ved safety razors, er at de ofte er ret fede at se på. Og i en verden hvor æstetik faktisk er en sag, jamen hvorfor ikke udvide æstetikken til barberings rytmen og få en dejlig fornemmelse af at være i besiddelse af noget af høj kvalitet, selv når du “bare” skal barbere dig. 

Ja årsagerne til at anskaffe sig en safety razor er mange, og hvis du har mod på det, så vil jeg da invitere dig til at hoppe et smut forbi GreenTown online markedsplads hvor du kan finde både safety razors men også meget meget mere.

admin

Lukket for kommentarer.