Et hus på tvangsauktion kan blive dit nye hjem

Et hus på tvangsauktion kan blive dit nye hjem

Hvis du kigger efter at købe en ny bolig, så står du også overfor den uoverskuelige udfordring som er budget, priser og penge. Det kan også være svært at finde et sted som passer lige til dig og dine forventninger, som samtidig passer ind i budgettet. Men hvorfor så ikke købe et ‘håndværkertilbud’?

Huse på tvangsauktion

Når et hus kommer på tvangsauktion, så er det stadig en god mulighed for et godt hjem. Hvis du er en som godt kan lide at lave dit helt eget, og ikke bliver skræmt væk af lidt knofedt, så kunne det meget vel være noget for dig. 

Et hus på tvangsauktion, kan nemlig stadig rumme en masse gode kvaliteter, på trods af dets stand. Det kan være at huset ligger på en fantastisk grund, som har masser af potentiale. Så har man muligheden for at rive ned, og lave sit helt eget fra bunden. På den måde er du sikker på at du kan få alt lige som du vil have. 

Et hus på tvangsauktion kræver et auktionsskøde; du kan se mere om auktionsskøder her: https://www.nemadvokat.dk/boligadvokat/auktionsskoede-hjaelp-til-tinglysning/ 

Penge nød

Selvfølgelig skal der også penge til et håndværkertilbud. Det er klart at det ikke er gratis at bygge et hus, da der skal materialer, hænder og grej til. Men dette kunne stadig være billigere end mange andre huse, hvor du ikke kan designe hver detalje helt selv. 

Hvis du derudover også selv har nogle evner, venner og hjælp omkring dig til at lave en hel del af arbejdet, spare du også en masse penge der igennem. Det kan også være du er en der elsker sådanne udfordringer, og nyder at have et projekt omkring dig at gå i krig med. Det kan blive en oplevelser der bringer familien tættere sammen, og lære dig en helt masse. 

Det kræver selvfølgelig at man har evner, penge og overskud til det. Men hvis det lyder som noget for dig, så skal du ikke holde dig tilbage!

Når man køber et hus på tvangsauktion

Men hvordan foregår det når man køber et hus på tvangsauktion? Hvordan fungere det med auktionsskøde? Processen ved købet skal du ikke være nervøs for. Der er nemlig masser af hjælp og vejledning at finde. Du kan få hjælp af boligadvokater for eksempel, som kan hjælpe dig igennem det med auktionsskøde. Auktionsskødet bliver udsted af Fogedretten, og inden du kan få det, betales auktionsbuddet, sammen med auktionsafgiften til staten. Efter det hentes der samtykkeerklæringer fra forskellige parter. Der er altså en del papir arbejde med auktionsskødet, men det er der selvfølgelig med alle køb. Men altid kan få hjælp med at få styr på ikke kun auktionsskødet, men alt det der kommer med at købe en bolig, af boligadvokater.

Udvidet muligheder

Så hvis du kigger efter boliger, så ved du at der også ligger en mulighed i at købe et hus på tvangsauktion. Det er heller ikke alle huse på tvangsauktion som er lige til at rive ned, nogle huse på tvangsauktion har masser af potentiale og muligheder i dem, men trænger bare til en kærlig hånd, og kan blive dit nye hjem. 

admin

Lukket for kommentarer.