Floating er den oplagte restitution

Floating er den oplagte restitution

Det er godt og sundt at dyrke sport og motion. For at holde dig i form og for at kunne yde på dit højeste niveau, er det vigtigt at dyrke motion. Det kan både være i forbindelse med en sport du dyrker, men også at du vælger at løbe eller cykle i din fritid. 

Det er måske ikke noget du tænker meget over, hvis du ikke dyrker noget sport på et højt plan, eller bare løber et par gange i ugen, men restitution er utroligt vigtigt. Det kan alle der har dyrket sport på et højt plan skrive under på, og det er også vigtigt for dig, som også bare løber et par gange i ugen, du lægger måske bare ikke selv mærke til det. 

Restitution er egentligt bare, at du lader din krop slappe af. Det kan faktisk gøres så let, at du bare ligger en dag på sofaen, efter du har trænet (lidt enkelt beskrevet). For dig der løber et par gange i ugen, sker restitutionen helt selv, da du giver din krop muligheden for at slappe af i mellemtiden. For folk der dyrker mere motion, og presser deres krop mere, kan det være yderst vigtigt at have fokus på restitution.

Floating som restitution

Floating er en helt perfekt måde at restituere på. Du giver din krop og dit sind, de optimale betingelser til at slappe helt af. Du ligger i en tank, men en perfekt saltvandblanding, der gør du flyder ubesværet. Tanken er lavet til at lukke så meget lyd og lys ude, som overhovedet muligt. Så du får lov til at ligge og flyde rundt, og slappe helt af med dine egne tanker i en times tid.

Der er også mange andre fordele at drage nytte af, når man floater regelmæssigt.

Synes du det lyder spændende, og kunne du godt tænke dig at prøve det, kan du læse mere om floating her.

admin

Lukket for kommentarer.