Gør hjemmetræningen mere varieret

Gør hjemmetræningen mere varieret

Fitnesscentrene oplevede for år tilbage en stor popularitet, som de for så vidt har formået at beholde. Det er dog efterhånden unægteligt, at tendensen er ved at bevæge sig den anden vej.

Stadig flere vælger at spare medlemskabet i det lokale fitnesscenter væk for i stedet at træne hjemmefra.

Fordele og ulemper ved hjemmetræning

Det kan der være mange gode grunde til, men en af de helt store er nok den nemhed og fleksibilitet, det medfører. Du bestemmer selv hvordan, hvornår og hvor længe du træner. Du kan sågar træne foran fjernsynet til lyden af dit yndlingsprogram.

Derudover har internettet også betydet, at vi nu alle har adgang til en hidtil uset mængde information. Det gælder også information om hjemmetræning. Du mangler altså ikke inspiration eller videoer at følge til din hjemmetræning.

Dermed ikke sagt, at alt ved hjemmetræning er entydigt positivt. For eksempel kan hjemmetræning ofte vise sig at mange både motivation og variation. Motivationen vakler, fordi træning foran fjernsynet nemt udvikler sig til en pose chips foran fjernsynet.

Variationen vakler, fordi der trods alt kun findes en begrænset mængde helkropsøvelser, du kan lade internettet guide dig igennem uden udstyr.

Køb en crosstrainer

Alt dette kan du dog rette op på ved at anskaffe dig en billig crosstrainer. Du kan nemlig sagtens finde en billig crosstrainer til en pris, der kan passe ind i ethvert budget og dermed variere din hjemmetræning betragteligt.

Den pris en crosstrainer alligevel har er desuden nok til at holde dig i ilden, fordi du ikke vil spilde penge på en crosstrainer, du ikke får brugt.

En crosstrainer lader altså til at være en næsten entydigt god ide, men hvis du alligevel føler dig skræmt væk af deres pris, er der heldigvis mange steder, hvor du kan få et godt tilbud på en crosstrainer. Den oplagte måde at finde et tilbud på en crosstrainer er selvfølgelig en købe brugt model.

Fitdeck har en guide her til lige præcis det med at komme i form på en crosstrainer der er købt på tilbud.

Du kan dog også få et godt tilbud ved at opsøge udsalg både on- og offline. Mængden af online handel har nemlig gjort det nemmere end nogensinde før at finde et godt udsalg og dermed betale den lavest mulige pris. Så bliver hjemmetræning ikke meget nemmere.

admin

Lukket for kommentarer.