Golf

Golfhøjskolen lyder det som noget for dig?

Golfhøjskolen har eksisteret siden 2015, og foregår aktuelt på Hou Maritime Idrætsefterskole 100 meter fra Aarhusbugten. Her er fem golfbaner i rimelig køreafstand, og skolen er en rar og hyggelig base.

Golfhøjskolen er ikke en egentlig højskole, er egentlig mere en slags sommergolfcamp, men det er pga. værdier er bygget om som var det på en højskole, derfor er det blevet til golfhøjskolen. Da vi synes det passer bedre.

Golfen er dog stadig i højsædet og derfor er trænerne vi har tilknyttet også nogle topprofessionelle, som har været på PGA tour, da vi ikke går på kompromi med dette og det selvfølgelig også skal handle om golf, da det er derfor at folk kommer her.

På Golfhøjskolen er programmet godt pakket hver dag, og når dagen går på hæld, og en flaske rosé nydes i aftensolskinnet kan din krop godt mærkes sidst på ugen. men motion er jo godt, sundt og sjovt. Det er der hvert fald nogle som siger, så det tager vi for gode vare her og tror 100% på.

Vores mål er at når folk er været på golfhøjskolen, så er de blevet klogere på deres eget spil, fået noget inspiration til deres spil, hygget sig med de andre deltage eller fået sig en god snak eller lidt godt at spise og drikke. Lige meget hvad, så handler det for os om, at det skal være en god oplevelse, om det så er det ene eller andet, kan jo være forskelligt fra person til person.

En uge eller to på Golfhøjskolen skal du gerne kunne mærke længe efter – både pga. de gode minder og bekendtskaber, men også ind imellem som en inspirerende golftræners stemme i dit baghovede før et golfslag. Det er hvert fald det vi håber på kommer til at ske.

S

admin

Lukket for kommentarer.