14 dages returret14 dages returret

Danmarks bedste udvalgDanmarks bedste udvalg

Sikker online betalingSikker online betaling

Fragtfri levering V/ køb over kr. 750,- Fragtfri levering V/ køb over kr. 750,-

  • Indkøbskurven er tom!
27 Varer fundet
Nulstil

Hos os finder du et bredt udvalg af golfbolde til særdeles gode priser, da vi ikke mener, at prisen skal stå i vejen for, at du kan udleve din yndlingshobby – golf. Vi har bolde, der passende kan benyttes til at gå 18 huller, mens vi også har bolde beregnet til brug ved driving range.Vi har delt vores sortiment op i de fire kategorier:


1. Almindelige bolde

2. Bolde med farve

3. Luftbolde

4. Range bolde


Luftbolde er de hullede bolde, der kan benyttes til eksempelvis floorball. Da vi har bolde med farve, får du den mulighed, at du kan indkøbe bolde, som vil være lette at skelne fra andre spilleres bolde. Du kan også købe bolde specifikt til at benytte på driving range, såfremt du sommetider også skal øve nogle langdistanceslag.  


Pakker i forskellige størrelser

Vi udbyder vores golfbolde i forskellige størrelser. Du kan eksempelvis købe en pakke med 24 bolde, mens du også kan få pakker med 12 bolde eller 15 bolde. Dernæst udbyder vi primært mærkerne Wilson og Bridgestone, som begge producerer bolde i særdeles god kvalitet. Fælles for alle pakkerne er dog, at de bliver udbudt til særdeles gode priser.