14 dages returret14 dages returret

Danmarks bedste udvalgDanmarks bedste udvalg

Sikker online betalingSikker online betaling

Fragtfri levering V/ køb over kr. 750,- Fragtfri levering V/ køb over kr. 750,-

  • Indkøbskurven er tom!
30 Varer fundet
Nulstil

Golfbukser

Selvom mange forbinder golf med en let polo og en sommerlig kasket, så er det desværre ikke altid realiteten, når man spiller golf i Danmark. Vejret er ikke til at stole på, men det skal dit tøj være. Derfor har vi hos Altsport.dk sørget for et lækkert udvalg af golfbukser til dig, så du kan holde varmen og stadig performe bedst muligt.


Alle bukserne er selvfølgelig designet i et tidløst design, som passer godt til den elegante sport. De er desuden produceret i et strækbart materiale, så du kan stå og gå uden at føle dig hæmmet af stoffet. 

Bælter til golfbukser

Det kan være svært at finde nogle bukser, som passer både i længde og i livet. Hvis du gerne vil have mulighed for at kunne stramme bukserne, mere end hvad stoffet tillader, så prøv en af vores bælter. De flotte remme er designet til at passe alle slags bukser, så du kan bruge bæltet til alle de golfbukser, du har.


Her på siden finder du golfbukser, du kan have på, når shorts er for koldt til spillet. Du vil blive overrasket over, hvor godt du bevæger dig i dem – du vil være lige så mobil som med shorts på.