14 dages returret14 dages returret

Danmarks bedste udvalgDanmarks bedste udvalg

Sikker online betalingSikker online betaling

Fragtfri levering V/ køb over kr. 750,- Fragtfri levering V/ køb over kr. 750,-

  • Indkøbskurven er tom!

Golf poloshirts

2 Varer fundet
Nulstil

Golf polo

Det er et must-have til golftræningen at have en lækker polo. Den kortærmede bluse er på samme tid elegant og fritidsegnet på grund af dens korte arme og flotte krave. Her på siden kan du se vores store udvalg af poloer til golf i flotte farver. Vælg den, som passer til din personlige stil.


Vi har flotte poloer til både herrer og damer her på siden. Vælg mellem mange skønne farver, så du kan finde en, der matcher resten af dit outfit. Hos AltSport kan du selvfølgelig også finde bukser, kasketter og overtøj til golf – vi går aldrig ned på udstyr.

Lækre brands og lækre poloer

Vi har selvfølgelig sørget for at have nogle af de bedste brands på markedet, som designer poloer. Tag et kig på T-shirts fra Cutter & Buck, Craft, Bjørn Borg og Wilson. De har alle sammen den ikoniske krave, som adskiller poloen fra den almindelige T-shirt. Det gør den mere elegant og god til konkurrencetøj.


Den klassiske polo er ensfarvet, men du kan finde golfpoloer hos os med lækre detaljer, som bryder den dominerende farve. Flere af dem har en hvid stribe på kraven, eller så har kraven en anden farve end resten af trøjen. Det er de små detaljer, som gør det hele mere spændende.