14 dages returret14 dages returret

Danmarks bedste udvalgDanmarks bedste udvalg

Sikker online betalingSikker online betaling

Fragtfri levering V/ køb over kr. 750,- Fragtfri levering V/ køb over kr. 750,-

  • Indkøbskurven er tom!

Golf regntøj

47 Varer fundet
Nulstil

Regntøj til golf

Er du typen, der ikke lader dig slå ud af regnvejret pågreenen? Det er vi også! Derfor har vi selvfølgelig et bredt udvalg af regntøjtil golfbanen, så du hverken bliver kold eller våd under spillet.


I Danmark har vi desværre ikke de samme forhold til golf, somde har sydpå. Det kan have sine udfordringer at spille hele året rundt – menden har vi klaret. På med vindjakken, lange bukser eller regnjakken, og du kanyde det, du plejer. Overtøjet er i strækbare og holdbare materialer, så hverkenregn eller mudder sniger sig ind, når du slår og går på banen.


Du skal have det rigtige udstyr, når du spiller golf – og regntøj og overtøj er en del af det udstyr. Hos AltSport har vi både enkelte over- og underdele, men du kan også købe hele sæt af tøj. Flere af vores jakker kommer desuden i flere farver, så du kan vælge en, der passer til din stil.

De bedste brands til golf

Vi har sørget for at have alle de bedste brands i regntøjtil golf, så du får den bedste kvalitet. Prøv vores overtøj fra mærker somCutter & Buck og Craft. Det er begge to producenter, som har komforten ihøjsædet, mens de bestræber sig på at give dig lækkert ekstraudstyr i kraft afvandtætte lynlåse, ekstra lommer, ergonomiske pasform og justerbare hætter ogærmer.