14 dages returret14 dages returret

Danmarks bedste udvalgDanmarks bedste udvalg

Sikker online betalingSikker online betaling

Fragtfri levering V/ køb over kr. 750,- Fragtfri levering V/ køb over kr. 750,-

  • Indkøbskurven er tom!
73 Varer fundet
Nulstil

Om du mangler en helt ny golfvogn eller er på udkig efter nyt lækkert gear til vognen, så tag et kig på siden her. Vi har alt fra flaskeholdere, køletasker, sæder til paraplyholder og regncovers. Med andre ord er du altså dækket godt ind, når du skal have alt udstyret med på greenen.


En god golfvogn er essentiel for en gnidningsfri tur på golfbanen. Der findes ikke noget værre end at skulle bruge for mange kræfter på at slæbe udstyr – det skal bare være i orden, når du nu skal tilbringe så mange timer udenfor. Golfvognene i vores udvalg er robuste og fylder mindst muligt. De er nemme at folde sammen og proppe ind i bilen bagefter.


Vil du opleve den nyeste teknologi inden for golfvogne, så prøv en af vores elvogne. De passer til alle spillere uanset niveau. De gør turen med de tunge køller let som en leg, for du skal ikke bruge kræfter på at skubbe dem selv.

Lækkert gear til vognen

Det kan også være, du har en vogn, du er glad for, men er på udkig efter noget lækkert ekstraudstyr til den. Tag et kig på vores kroge, luffer, håndklæder og skobørste, som alle sammen kan klikkes på vognen. Det er intet mere lækkert end en kold øl på greenen efter et godt slag golf.