Guide: sådan bygger du nyt badeværelse til en god pris 

Guide: sådan bygger du nyt badeværelse til en god pris 

Der er ikke nogen tvivl om, at badeværelset er et af husets vigtigste rum. Selvom du måske ikke tænker så meget over det, så er badeværelset en stor del af din dagligdag, og du vil derfor hurtigt komme til at mærke det, hvis du en dag står og mangler både toilet, bad og håndvask. 

 

At gå på toilettet og tage bad er en vigtig del af tilværelsen, og derfor er det også vigtigt, at du ikke bare har et badeværelse, men at dit rum også er indbydende og komfortabelt, så det bliver til en god oplevelse at opholde sig på badeværelset i forbindelse med både bad og toiletbesøg. 

 

Derfor er et nedslidt og trist badeværelse noget, der kan påvirke hverdagen og komforten i din bolig i en negativ retning. Desværre er det dyrt at bygge nyt badeværelse fra bunden, men det kan være den eneste udvej, hvis du gerne vil gøre hjemmet og badeværelset til et rart sted at være med moderne funktioner og bekvemmeligheder. 

 

Der findes dog visse ting, du kan gøre for at holde udgifterne til et nyt badeværelse nede, så du alligevel kan få råd til at opgradere det vigtigt rum. 

 

Køb fliser på tilbud 

Ved at finde gode fliser tilbud, har du allerede sparet mange penge på dit badeværelsesbyggeri. Hvis du har et stort badeværelse, koster det mange tusinde kroner at erstatte fliser på både vægge og gulve, og af samme grund kan du spare tusindvis af kroner ved at købe fliser på tilbud. 

 

Fliser på tilbud kan fås i mange forskellige farver, former og materialer, og du behøver derfor ikke gå på kompromis med dine badeværelsesplaner, selvom du køber fliser på tilbud. 

 

Generelt er det en god idé at lede efter byggematerialer, der enten er på tilbud, eller som er genbrugte, da du i disse tilfælde hurtigt kan skære en stor del af prisen på det færdige projekt af. 

 

Hvis du alligevel må købe byggematerialer, som ikke er på tilbud, gøres det bedst online, da du her typisk får bedre priser end i de fysiske butikker. Det skyldes, at onlinebutikker ikke har samme udgifter til husleje, ansatte, el og så videre, hvorfor du her kan få en bedre pris. 

 

Gør så meget af arbejdet selv som muligt 

En anden sikker vej til at spare mange tusinde kroner på dit badeværelsesprojekt, er ved at klare nogle af opgaverne selv. Ikke alle dele af et badeværelsesbyggeri er komplicerede, og du kan derfor eksempelvis sagtens klare at lægge fliserne selv, hvis du bruger lidt tid på at sætte dig ind i, hvordan arbejdet klares. 

 

Med en lille smule øvelse og det rette værktøj kan du hurtigt spare mange tusinde kroner på håndværkerregningen, og resultatet bliver lige så godt. Det samme gør sig gældende for andre opgaver i byggeriet, og du kan derfor med fordel sætte dig ned og kigge på, hvilke dele af byggeriet, du har mod på at klare på egen hånd.

admin

Lukket for kommentarer.