14 dages returret14 dages returret

Danmarks bedste udvalgDanmarks bedste udvalg

Sikker online betalingSikker online betaling

Fragtfri levering V/ køb over kr. 750,- Fragtfri levering V/ køb over kr. 750,-

  • Indkøbskurven er tom!
40 Varer fundet
Nulstil

Håndboldudstyr

Her på siden kan du se vores store udvalg af håndboldudstyr til både professionelle og fritidsudøvere. Mangler du beskyttende elastikbånd, drikkeflasker eller en ny håndbold til træningen, så kig på vores kategorier her, og dyk ned i et univers af god kvalitet og lækre design.


Fra must-haves som håndbolde, harpiks, tasker og elastikbind til lækkert gear som anførerbind, tandbeskyttere, kegler og stopure.

Beskyt dig mod skader

En skade er enhver sportsudøvers værste mareridt. Detfindes ikke noget værre end at blive stoppet af en øm skulder eller forvredetknæ. Mærker du den mindste overbelastning, er det derfor en god idé at anskaffedig et elastikbind, som kan støtte din skade bedst muligt. Hos AltSport har viet stort udvalg af støttende bind til ankel, håndled, knæ, albue og fingre.


Du finder også et udvalg af harpiks i den bedstekvalitet hos os. Få dem i dåser i flere forskellige størrelser, 100 eller 500ml. Prøv også vores spray, der kan rengøre rester af tape, harpiks ogmassagecreme.


Om du dyrker det på et professionelt plan eller blotkaster lidt med håndbolden med vennerne i fritiden, så kan du helt sikkertfinde det håndboldudstyr, som du har brug for, her på siden.