Her får du fysiologisk massage i Lyngby i verdensklasse

Her får du fysiologisk massage i Lyngby i verdensklasse

Massage i Kongens Lyngby

Lyngby Kommune består nu af flere byer: Virum, Lundtofte, Brede, Hjortekær, Ørholm og Sorgenfri. Lyngby har lidt af hvert i disse dage. Den er både traditionel og topmoderne på samme tid, samtidig med at den er historisk og opfindsom. Kulturhuset og Frilandsmuseet er to eksempler herpå. Desuden har regionen en fantastisk natur, som er ren terapi for sindet. Det skønne Lyngby Behandlerhus har til huse i Lyngby og her finder du Saga Massage, der tilbyder byens bedste massage.

Klassisk svensk massage eller luksus massage

Svensk massage, ofte kaldet klassisk massage, er en meget beroligende og terapeutisk massageform. Den anvender olier eller lotioner sammen med andre metoder som rulning, æltning og bankning for at hjælpe kroppens cirkulation med at blive forbedret .Fordelene ved denne behandling er bl.a. færre smerter og spændinger, mindre stress, forbedret mental klarhed, forbedret udseende, større fleksibilitet og generelt velvære.

Forskellig massageydelser for enhver smag

Saga Massage er en lokal massagevirksomhed i Lyngby, der tilbyder en række forskellige massagebehandlinger. Sportsmassage, fysioterapimassage, firmamassage, ryg- og nakkemassage, hovedpinemassage og bindevævsmassage er blot nogle af de tjenester, der tilbydes.

 

Kom helt ned i gear og nyd en fantastisk massage i Lyngby

Det område, der er dækket af Lyngby-Taarbæk kommune og ligger nord for København og er en del af Lyngby-Taarbæk kommune. Der bor 55.000 mennesker i området.

Byen blev grundlagt under vikingetiden, men noget tyder på, at området allerede har været beboet siden stenalderen. Den ældste del af byen kaldes Bondebyen, hvor den ældste bygning samtidig er placeret nemlig Lyngby Kirke, som blev opført omkring år 1150.

Få dybdegående bindevævsmassage i Lyngby

En dyb bindevævsmassage skulle kunne fremskynde din bedring ved at stimulere det berørte område. Med hjælp fra vores dygtige massører i Saga Massage kan du vende tilbage til fuld bevægelighed uden smerter og, vigtigst af alt, forbedre din lykke og livskvalitet.

admin

Lukket for kommentarer.