Hold fast i din træning?

Hold fast i din træning?

Det nye år er i gang i mange af os har nok lavet det mest kendte nytårsforsæt, nemlig at vi gerne vil tabe os og se lidt bedre ud til sommer. Problemet, som du nok allerede kan regne ud, er at man typisk ”glemmer” sine flotte ambitioner for sig selv i dagene efter nytåret og får ikke handlet på sit indre ønske om en bedre form.

Livstil og træning

Det kan være svært at ændre gamle vaner. For rigtig mange gælder det at man har masser af forskellige livstilsvaner, som man ikke sådan føler der kan laves om på. Derfor handler det tit om at få taget det første spæde skridt med få minutters træning derhjemme, før der avanceres til reel træning.

Hvis du har svært ved at overhovedet komme i gang, kan det tit hjælpe at koble sig på en ven eller bekendt og mødes på 2-3 fastlagte tidspunkter hver uge for at træne sammen eller i første omgang gå en lille tur hver gang. Hovedsagen er kontinuitet.

Personlig træner

En anden mulighed er en personlig træner. Træneren kan holde dig ansvarlig for at nå fastsatte mål og på den måde være det ekstra skub der skal til for at holde fast i træningen og sine ambitioner. Med en personlig træner er der flere andre fordele der er værd at nævne:

  • Du får et program tilpasset dig og din hverdag, så du både får den helt rette træning til dit niveau.
  • Skadeforebyggelse: Mange begynder hårdt og må derfor senere holde pauser pga. skader. En træner kan korrigere dine forskellige træningsteknikker, så du både undgår skader og får mest ud af træningen.
  • Hjælp til motivation: Vi ed alle at motivationen kan glippe en gang i mellem, men her kan den personlige træner være med til at holde motivationen oppe, så du ikke taber det hele på gulvet.
  • Variation: Mange af os har det fint med faste træningsvaner, men rutine kan også være dræbende. Din træner kan her være med til at holde dit træningsprogram opdateret og varieret, så det aldrig bliver kedeligt.
  • En personlig træner kan også ofte hjælpe dig med at få styr på en kostplan, der kan hjælpe med til at nå dine mål.

Hvad koster en personlig træner?

Det har naturligvis en pris at få personlige træningsprogrammer og hjælp til livstilsændringer. Dog er det typisk ikke dyrere end du kan købe pakkeløsninger med et bestemt antal træningspas.

Pakkeløsninger ligger typisk mellem 2000 og 6000kr. og indbefatter typisk konsultation, antal træningspas/tid samt opfølgning og afslutning.

Næste step er at starte – så vil du selv eller skal der personlig træner til?

admin

Lukket for kommentarer.