Hvad kan jeg med et paddleboard?

Hvad kan jeg med et paddleboard?

SUP board eller paddleboard er sjovt, og det er en sport, som alle kan være med på. Du bruger din krop fysisk og vil træne arme, skuldre, core og form. Du vil også have det sjovt imens, og du kan altid tage det roligt, hvis du har lyst til det. Alle kan være med, og hvis du ikke har lyst til at træne, kan du bare nyde at stå på boardet og nyde vandet og naturen omkring dig. Hvis det er en stille dag, kan det være utrolig smukt. Måske er du til træning på et board, og så kan du prøve yoga, fitness eller meditation på et board – det træner dig i god balance! 

Her kan du få svar på nogle af de mest stillede spørgsmål om paddleboard.

Hvad er paddleboard?

Paddleboard er et bræt, du står på, og så har du en åre, som du sejler frem med. Din fod vil være fastspændt, og på mange boards har du en sikkerhedsline, så hvis du falder i, vil du stadig være forbundet med boardet. 

Hvad er mulighederne for paddleboard?

Mulighederne er mange! Du kan tage på en dagstur, padle på en sø eller ved kysten, konkurrere eller lave yoga på dit bræt. Der er så mange muligheder, at det kun er din fantasi, der sætter grænser! 

Hvad koster et paddleboard?

Du skal være klar på at bruge lidt penge på et paddleboard. Det koster mellem 2000-12.000 kroner. Pas på ikke at gå på kompromis med kvaliteten, men du behøver ikke bruge mange penge, hvis du skal have et allround board om nybegynder. De oppustelige er som regel lidt billigere end de faste boards. Hvis du er erfaren og gerne vil have et specialiseret board, skal du bruge en del flere penge på det.

admin

Lukket for kommentarer.