14 dages returret14 dages returret

Danmarks bedste udvalgDanmarks bedste udvalg

Sikker online betalingSikker online betaling

Fragtfri levering V/ køb over kr. 750,- Fragtfri levering V/ køb over kr. 750,-

  • Indkøbskurven er tom!

Kampsport

Køb produkter til din kampsport online

Hos AltSport har vi planer om at åbne for kategorien, vi kalder "Kampsport"


​Vi planlægger at være klar med et professionelt sortiment indenfor kampsport i løbet af 2017.

Hos AltSport har vi store ambitioner, vi vil være danmarks første valg, når vi danskere skal ud og investere i en ny sportsgren. Vi mener det, når vi har valgt navnet "AltSport.dk", for vi vil dække alle sportsgrene. Vi er dog også klar over, at Rom ikke blev bygget på en dag, og hvis den gjorde, ville byen være ren byggesjusk.

Vi lægger vores kærlighed i en given sportgren og gør vores bedste for at gøre vores sortiment og dækning af sportsgrenen så spændende som muligt. Her benytter vi os bl.a. af vores ambassadør netværk, der virkelig har fingeren på pulsen. Desuden stiller vi en række krav til os selv, inden AltSport åbner en ny sportsgren. Vi vil ikke åbne en gruppe, der hedder boksning, blot fordi vi har fået nogle favorable rabatter på nogle boksehandsker og tandbeskyttere, Nej, vi skal være i stand til at klæde en bokser på fra top til tå, samt tilbyde det mest gense udstyr til selve sportsgrenen.

Man kan sige, at vi når vi åbner en ny sportsgren vil kunne se vores kunder i øjnene, også selv om vi kun er en webshop. 

Køb produkter til din kampsport online


Med kampsport mener vi:

Taekwondo, Karate, Judo, Kong Fu, Brydning, Boksning og Thaiboxing
Kan du hjælpe os?

Kender du en god leverandør? eller er du en producent inden for kampsport og gerne vil være en del af vores leverandør netværk, hører vi meget gerne fra dig på michael@altsport.dk. Måske du kan være brikken, vi netop mangler for at denne gruppe vil få liv på platformen AltSport.dk.Er du vores næste ambassadør?

Er du udøvende inden for kampsport og godt kunne tænke dig, at gøre endnu mere for din sportsgren, så hører vi meget gerne fra dig. Du kan sende en mail til Thomas på thomas@altsport.dk. Med udøvende mener bl.a., at du deltager i konkurrencer, dyrker din sportsgren mere end 3 dage om ugen samt at du har et højt niveau indenfor dit felt. Dette må du meget gerne beskrive nærmere, når du sender din mail til Thomas. (Vi besvarer alle henvendelser uden undtagelse).I 2017 forventer vi at udvide med en række sportsgrene
Dette kan du se nærmer om herunder, hvor du også ser vores planer for 2018 og de første 6 måneder ind i 2019.I 2017 åbner følgende sportsgrene      

- Kampsport (taekwondo, karate etc.)           
- Dart
- Billard
- Atletik
- Badminton
- Bordtennis
- Basketball
I 2018 åbner følgeden sportsgrene             

- Fodbold
- Volleyball
- Bowling
- Curling
- Cheerleading
- Fægtning
- Floorball
- Gymnastik
- Ishockey
- Skøjtning


I 2019 åbner følgende sportsgrene

- Kano, kajak & roning
- Sejlsport
- Klatring
- Skydning
- Squash


Vi ved, at der findes mange andre spændende sportsgrene. Derfor håber vi også, at vi kan åbne endnu flere kategorier i løbet af de næste par år. For på ovennævnte lister mangler vi jo eksempelvis Vindsurfing, Yoga, Vandski, Udspring, Trampolin, Parkour, Ridning og mange mange flere. Vi hører meget gerne fra dig, hvis kan give os inspiration til en sportsgren, som du synes, at vi skal prioritere her og nu.