Kom i form med din hund

Kom i form med din hund

Din hund kan gøre din form bedre

Det kan måske virke som en misvisende overskrift fordi selvfølgelig er din hund ikke din træner. MEN det er faktisk sådan at hundeejere potentielt har meget bedre muligheder for at komme i form end dem som blot sidder i sofaen uden en hund. 

Det er påstand for har du ikke en hund kan du altid besøge fitness centeret og træne hver dag. Udfordringen er bare at rigtig mange ikke kommer afsted og netop her kommer hunden ind i billedet.

En hund får dig ud at gå hver dag og det gavner motionen

Netop det faktum at man har en hund og er nødsaget til at gå mange ture måske dagligt gør man rør sig meget mere. Anskaffer du dig samtidig en aktiv hund får du rørt dig ekstra meget. 

En hund kan være forskellen på at du rent faktisk kommer ud eller ender med at sidde hjemme på sofaen og brokke dig over den dårlige form og måske lidt for mange kilo på sidebenene.

Husk stadig en hund er en stor forpligtelse

Du skal selvfølgelig ikke anskaffe dig en hund alene med det formål at komme i form. En hund kræver rigtig meget pleje, kærlighed og omsorg. Er du dog indstillet på det kan en hund være en win win hvis du ønsker det aktive liv og have en god kondition selv om du ikke dyrker nok sport.

Kan en hund kompensere for sport ? 

En hund alene kompensere ikke alene for at dyrke sport. Du sveder jo ikke i den forstand når du er ude med hunden. Men hvis du går 5 km hver dag fordi du har en hund i alt slags vejr. Så ender det med at blive utrolig mange kilometer over f.eks 10 år. 

På den måde kan man sige en hund faktisk øger dit velvære og din form, trods du ikke dyrker sport. 

Du kan læse meget mere om at have en hund på gladforhund.dk

admin

Lukket for kommentarer.