14 dages returret14 dages returret

Danmarks bedste udvalgDanmarks bedste udvalg

Sikker online betalingSikker online betaling

Fragtfri levering V/ køb over kr. 750,- Fragtfri levering V/ køb over kr. 750,-

  • Indkøbskurven er tom!
280 Varer fundet
Nulstil

Her ser du vores store udvalg af løbetøj til dig, der er seriøs med din træning og måske træner til halv- eller helmaraton, og til dig, der motionsløber et par gange om ugen. På grund af vores store udvalg har vi opdelt løbetøj i flere underkategorier, så du nemt kan finde, hvad du leder efter. Klik dig rundt i kategorierne, og find dit nye løbetøj.Løbetøj og tilbehør 

Når du løber, er det vigtigt at have behageligt tøj på, der hjælper kroppen med at holde en komfortabel temperatur, og som samtidig giver støtte til lægge, fødder, ankler, knæ og barm. I vores sortiment finder du alt, hvad du skal bruge for at gøre din løbetur så komfortabel som muligt, uanset om det er bagende solskin eller isnende kulde, du møder på din vej. Med det rigtige tøj og den rigtige støtte, mindsker du risikoen for at få skader og skavanker, der går ud over din løbetræning. 


På siden her finder du lægstøtte, der kan hjælpe med at mindske risikoen for fiberskader i den nederste del af benet. Du finder også støttende strømper, der både hjælper med at give kroppen mulighed for at ånde og samtidig giver støtte til ankler og fødder, når du løber.


Blandt vores løbetøj finder du naturligvis også et stort udvalg af gode løbejakker, praktiske løbeveste og hele løbesæt.