14 dages returret14 dages returret

Danmarks bedste udvalgDanmarks bedste udvalg

Sikker online betalingSikker online betaling

Fragtfri levering V/ køb over kr. 750,- Fragtfri levering V/ køb over kr. 750,-

  • Indkøbskurven er tom!
18 Varer fundet
Nulstil

En rigtig fisker vil altid på fisketur – uanset om det er lystfisker eller industrifiskeri. Derudover vil en rigtig fisker på fisketur i alskens forskelligt vejr, da det blot handler om at klæde sig ordentligt på. Det får du i den grad muligheden for med fiskebukser hos Altsport.dk. Her har du et bredt udvalg af fiskebukser, som kan holde dig varm under fisketuren. 


Bukser af kvalitetsmærker holder dig varm og tør på fisketuren

Vi har fiskebukser i forskellige farver, og du kan frit vælge mellem sort, camouflage, mørkegrå eller lignende. Du kan helt frit vælge mellem de forskellige farver. Vi har tilmed bukser med og uden seler, og her kan du helt selv vælge ud fra præferencer. Til nogle af vores bukser kan du også få en matchende jakke, hvis du måtte have lyst til dette.


Vores sortiment består udelukkende af mærker, der laver tøj i god kvalitet. Der er tale om mærker såsom Hodgman, Greys, Aclima og Prologic. De har alle den egenskab tilfælles, at de kan holde vand og kulde ude, så du ikke skal fryse på fisketuren. Dette er ganske vigtigt, når du skal på fisketur, da tålmodigheden og arbejdsevnen ikke ligefrem forbedres, når man fryser.