14 dages returret14 dages returret

Danmarks bedste udvalgDanmarks bedste udvalg

Sikker online betalingSikker online betaling

Fragtfri levering V/ køb over kr. 750,- Fragtfri levering V/ køb over kr. 750,-

  • Indkøbskurven er tom!
17 Varer fundet
Nulstil

En rigtig fisker tager stangen med ud i al slags vejr. Men det kræver selvfølgelig den rette påklædning. Her på siden kan du se vores store udvalg af slidstærke og vandtætte fiskebukser, så du altid er klar til det næste bid.


Vi har sørget for at have mange forskellige modeller og design, så om du er til bukser med seler eller joggingbukser, så kan du finde et par her. Fælles for dem er det holdbare design, der beskytter effektivt mod vind og vand.


Flere af fiskebukserne kan også bruges til andre gøremål i naturen, når du skal være aktiv udenfor. Derfor har flere af bukserne også lækkert ekstraudstyr som fæstepunkt til kniv, lommer med håndvarme og vandtætte lynlåse. Så hvis du skal på vandretur med fiskestangen i tasken, så hop i nogle af vores bukser her fra siden. Så er du sikret mod vejrets luner.

Find dit yndlingsbrand


Det kan være, du allerede har et yndlingsbrand blandt fiskebukser. Hvis ikke, så har du rig mulighed for at finde nogle nye her. Vi har alt fra Aclima, Grey, Hodgman til Prologic og Scierra. Du kan også vælge at købe hele sæt af termotøj og fiskebukser, så du også har den rigtige jakke til.