14 dages returret14 dages returret

Danmarks bedste udvalgDanmarks bedste udvalg

Sikker online betalingSikker online betaling

Fragtfri levering V/ køb over kr. 750,- Fragtfri levering V/ køb over kr. 750,-

  • Indkøbskurven er tom!
19 Varer fundet
Nulstil

Ingen tur uden en fisketaske. Der er nok at slæbe på, når du skal ud og kaste krogene ud. Foruden den lange fiskestang, så skal du også have den rigtige madding med samt kroge og knive. Her på siden kan du finde en fisketaske, som matcher dit behov.


Det kan være, at du er typen, der kun har det allermest nødvendige med – så vælg en af de mindre tasker. De er nemme at have med under armen og fylder ikke meget i bilen eller på cyklen. Er du typen, der elsker at gå all in på ekstraudstyr, så vælg en af vores mere avancerede modeller, som har plads til det hele. 

Beskyt dit udstyr

Vores tasker på denne side har god plads til din madding. De lidt større tasker har rumdelere til din madding med små beholdere, du kan tage ud. På den måde bliver din madding beskyttet bedst muligt, og du undgår, at det hele flyder sammen og bliver ødelagt.


Hvis du skal ud og rejse længere med din fiskestænger – fx i tog eller fly, så kan det være en god ide at vælge en rejsetaske til dine fiskestænger. Her kan du opbevare stangen og hjulet i et åndbart materiale, så det fugtige fiskeredskab ikke bliver ødelagt og mørnet i den tætomsluttende indpakning.


Pas godt på dit udstyr med den rigtige fisketaske. Her på siden finder du helt sikkert én, som gør din fisketur meget sjovere.