Min ferie med min familie til Holland

Min ferie med min familie til Holland

Jeg var på vej ud med min familie. Vi skulle lige have de sidste ting inden vi skulle ud og rejse. Vi skulle have alt muligt. Vi skulle have kufferter, tasker, tøj og hvad vi nu ellers manglede. Jeg skulle sammen med min far, mor og lillesøster til Holland. Der havde vi booket en rejse på et smukt hotel dernede hvor vi skulle være i 2 uger. Det var lige blevet sommerferien, og jeg havde virkelig glædet mig længe til denne dag. Vi tog i centeret og begyndte med det samme med at finde de ting vi manglede. Jeg begyndte at kigge på tøj. Jeg kunne godt tænke mig noget helt nyt og frisk tøj til ferien. Jeg ville først bruge det i Holland, så jeg virkelig kunne føle mig klar og frisk dernede. Jeg fik købt en masse fede bukser og short. Jeg fandt også lige nogle fede trøjer som jeg virkelig godt kunne lide. Jeg glædet mig virkelig bare til at komme ud og rejse. Jeg tog så min telefon op af lommen for at se hvad klokken er, og så er den gået død for strøm. Det sker tit, og jeg ved bare ikke hvad der er galt med min telefon. Jeg tænkte på hvad jeg skulle gøre hvis det skete hele tiden på ferien hvor jeg så ikke kunne bruge min mobil. I Holland ved jeg at jeg ville kunne tage nogle billeder, så derfor har jeg brug for at min mobil ikke bare løber hurtigt tør for strøm. Jeg tog så ned til fixphone.dk for at få det løst. Efter lidt tid kom jeg tilbage, og de sagde at de havde skiftet batteriet, og at den skulle kunne holde længe nu. Det havde de ret i. Jeg var nu virkelig klar til min ferie.

admin

Lukket for kommentarer.