Mit nye fladskærms-TV var en god investering

Mit nye fladskærms-TV var en god investering

Noget som jeg elsker, er at se film og serier. Jeg starter hver uge, en nye serie, så jeg altid har noget at se. Jeg startede en rigtig god serie, som jeg så jeg brugte hele dagen på. Jeg tog slet ikke ud. Jeg to heller ikke i skole to dage, fordi jeg bare blev nødt til at blive hjemme og se min serie. Det var et problem for mig, og jeg ved at jeg bruger for lang tid på Netflix. Det har næsten set alle serier derfra. Mine venner siger også hele tiden at jeg bruger for meget af min tid på det, og at jeg skal tage mere ud. Jeg vidste godt selv at de havde ret. Men jeg elskede det bare.

 

Mit lille problem

 

Der var bare en ting som jeg syntes var irriterende. Jeg havde et ret gammelt tv. Det ikke fordi det er virkelig gammelt, men det var bare ikke et smart tv. Det virkede fint, til kanaler, men det havde ikke Netflix eller andet på. Så derfor så jeg altid Netflix på min telefon eller computer. Det ikke fordi at det var noget der påvirket mig så meget i starten, men mine venner blev ved med at sige, at det bare er så meget anderledes at se det på tv. Jeg er studerende, med et deltids job ved siden af, så det ikke fordi jeg bare kan købe et fladskæms-tv uden det ville påvirke min økonomi. Jeg sagde det så til mine venner efter de spurgte mig om, hvorfor jeg ikke fik købt mig et ordentligt tv. Her sagde mine venner så, jeg kunne tage et lån, så jeg på den måde kunne få råd til et tv, og set mine serier der. Det endte med at jeg gjorde det, og det nok det bedste råd jeg har fået længe. Jeg fandt lånet ved at få en masse lånetilbud fra at udfylde en formular på Letfinans.dk.

admin

Lukket for kommentarer.