Must have udstyr til enhver rytter

Must have udstyr til enhver rytter

Hvis du er interesseret i heste og ridning, så har du helt sikkert hørt om udstyr som en nødvendighed. Men hvad er det egentlig for noget udstyr, man skal bruge? I denne artikel vil vi gennemgå de forskellige typer af udstyr, der er vigtigt at have, når man rider.

Ridehjelm

er den vigtigste type udstyr, som enhver rytter bør have. Det beskytter dit hoved mod alvorlige skader, hvis uheldet er ude. Ridehjelmen er lavet af stærke materialer som ABS plastik eller polykarbonat. Den har en indvendig polstring for komfort, der også absorberer sved fra nakken og panden.

Støvler

Derudover har man brug for et godt par ridestøvler til at give dig et ordentligt greb på hesten. Samt at kunne navigere i hestestalden blandt møg og skidt. Ridestøvlerne har en skridsikker sål, der giver et godt greb på hesten. De kommer i forskellige stilarter, så du kan vælge den type ridestøvle, som passer bedst til dine behov.

Jakke og bukser

En anden nødvendighed er en god jakke og bukser til at holde dig varm og tør mens du rider. Jakken skal være vind- og vandafvisende for at holde dig tør i al slags vejr. Den skal også have justerbare stropper og en længere skørt for at forhindre, at det kommer ind i dine øjne. Bukserne skal være så behagelige som muligt, mens du rider. De kan enten være lavet af bomuld eller nylon-stof, der er fleksibelt og holdbart. Gør dig selv den tjeneste, at investere i de bedste ridebukser, så du kan sidde ordentlig på hesten.

Ridehandsker

Handsker er et andet stykke udstyr, som man bør have. Ridehandskerne har en god pasform og beskytter dine hænder mod knoer og rygninger, når du rider. De kommer også i forskellige stilarter og farver, så du kan finde det par der passer bedst til dette outfit.

admin

Lukket for kommentarer.