14 dages returret14 dages returret

Danmarks bedste udvalgDanmarks bedste udvalg

Sikker online betalingSikker online betaling

Fragtfri levering V/ køb over kr. 750,- Fragtfri levering V/ køb over kr. 750,-

  • Indkøbskurven er tom!

Om AltSport

Om Altsport


Da AltSport´s initiativtager Thomas Erringsø tænkte de første tanker om AltSport, var det med udgangspunkt i et brændende ønske om at skabe en moderne sportsbutik med det største og bedste udvalg af lækre sportsvarer til Danmarks laveste priser. Thomas har altid været engageret i sport, idet han eksempelvis både har været konkurrencesvømmer og senere cykelrytter i den danske A-klasse. Men faktisk har han stor interesse for nærmest alt sport, og derfor var der ikke langt fra idé til navnet på webshoppen. Thomas var bevidst om, at han for at skabe succes, skulle samle et team af specialister, der kunne være med til at gennemføre forretningsmodellen.


Holdet består desuden af Jens Løgstrup, der lige nu er engageret i ca. 15 bestyrelser. Jens er medinvestor i AltSport og er selskabets bestyrelsesformand. Endvidere tæller holdet brødrene Michael og Martin Munkholt, der i 2015 solgte Lavprisvvs.dk & BilligVVS.dk. Michael og Martin er specialister i at drive en webshop, herunder også elektronisk markedsføring. 

 

Et Team der arbejder sammen


Teamet er nu godt i gang med at virkeliggøre drømmen om at skabe en super spændende sportsbutik, der er en oplevelse at ”besøge”. Sortimentet er allerede blandt Danmarks bedste i de sportsgrene, som AltSport har valgt først at koncentrere sig om. Der er mange flere varer på vej i webshoppen og også endnu flere sportsgrene.


Medarbejdere

Jens Løgstrup

Jens Løgstrup

Thomas Erringsø

Thomas Erringsø


Martin Munkholt

Martin Munkholt

Michael Munkholt

Michael Munkholt


Lizette Svane Jørgensen

Lizette Svane Jørgensen

Anders Frost

Anders Frost

Anders Fynbo

Anders Fynbo

 

Historien om AltSport begyndte den 28. april 2016, hvor vores webshop åbnede.

Inden da lå måneders forberedende arbejder, hvilket gjorde det muligt, at vi på åbningsdagen præsenterede flere end 10.000 forskellige varer til 10 forskellige sportsgrene.   

Men for folkene bag AltSport går historien meget længere tilbage. For vi har altid haft en enorm passion for sportens verden, der har givet vores familier og os utallige oplevelser og glæder, der har været med til at forme vores liv og hverdag. Vi har hver vores favorit sportsgren, men vores passion begrænser sig ikke til blot én sportsgren eller sportsgrenen i sig selv.

Vi glædes og inspireres måske i endnu højere grad af atleten eller motionisten og deres præstationer. For vi ved, at der bag præstationen findes fantastiske værdier som vilje, talent, glæde, sundhed, disciplin, dedikation, beslutsomhed og ikke mindst målrettet indsats. Det er værdier, vi identificerer os selv med, både når vi dyrker sport og når vi er på arbejde.

Vores mission og succes er, at hjælpe dig til de bedste køb af sportstøj, energiprodukter og udstyr samt at dine køb inspirerer dig til at dyrke din sportsgren regelmæssigt og med endnu større glæde og passion.

Endvidere at dine køb får dig til at præstere lidt bedre, end hvad du ellers ville have gjort. Man kan i høj grad sige, at AltSport er for alle, uanset på hvilket niveau, man dyrker sin sport.

AltSport og selskabets ejere er 100 procent danske. Derfor følger vi alene dansk lovgivning, herunder bl.a. regler om forbrugerbeskyttelse, moms, skat samt regler for e-handel.Faste lave priser og bredt sortiment:

AltSport ønsker at være din foretrukne butik, når du har brug for sportstøj, energiprodukter samt udstyr.

Vi ønsker at tilbyde dig Danmarks største sortiment indenfor din sportsgren. Samtidig ønsker vi at matche de priser, vores kollegaer i branchen tilbyder, nogle gange vil vi endda være billigere. Derudover vil vi løbende tilbyde kampagnevarer til ekstremt lave priser. Du er derfor velkommen til at skrive til os, hvis du ser en vare hos os, der koster mere end i andre butikker. De nyeste varer:

Udover at tilbyde dig faste lave priser og bredt sortiment, er det mindst ligeså vigtigt for AltSport, at tilbyde dig alle de nyeste varer, vores leverandører frigiver til salg.  Vores leverandører tæller et hav af verdens bedste og absolut mest succesfulde brands indenfor mange forskellige sportsgrene. Vi ønsker at være de første på markedet til at præsentere deres spændende nyheder, der indeholder de mest avancerede og innovative forbedringer af deres eksisterende program. Du må ikke forvente, at vi kan sælge de nye varer med store rabatter. Men du kan forvente, at du kan købe dem billigst hos os.Effektivitet, leveringstid og betaling for fragt:

AltSports forretningskoncept bygger på at have absolut lavest mulige omkostninger. Vi udvikler og vedligeholder selv det, du ser på skærmen – og alt det, der ligger bag ved. Vi har de laveste udgifter til fragt og husleje. Desuden er vores arbejdsgange ekstremt effektive og strukturerede, hvilket også bidrager til lave omkostninger.

Vi er ganske hurtige til at levere dine varer. Men vi leverer stort set aldrig fra dag til dag. Det skyldes, at de fleste af vores varer opbevares på fjernlager, hvilket er med til at holde vores omkostninger nede. For jo lavere omkostninger vi har, jo billigere kan vi sælge varen til dig. Typisk kan vi levere en vare til dig på 3 – 5 hverdage, hvilket opfylder vores målsætning.

Som forbruger har man ret til at fortryde sit køb, men returfragten må man betale for selv. For skulle vi betale den for kunden, ville vi være nødt til at lægge prisen herfor oven i prisen på vores øvrige varer. Det ville betyde, at du skulle være med til at betale for andre kunders returfragt, hvilket vi finder urimeligt.

Vi har valgt at betale fragten, når købet overstiger kr. 750,-. Når man køber for dette beløb, opnår vi nemlig typisk en avance, der gør os i stand til at betale for fragten uden at sætte penge til. Uden denne beløbsgrænse ville vi være nødt til at hæve priserne på vores varer, hvilket er det sidste, vi ønsker. Fragten får du til kostpris. Når du har valgt vores standard levering koster fragten kr. 49,-. Du kan også vælge at få varen leveret til din adresse. Denne ekstra service koster kr. 20 udover standard udgiften og uanset ordrens størrelse.Kundeservice:

Vi beder om, at du stiller spørgsmål til os, kommenterer på vores site og i det hele taget gør os opmærksom på det, vi kan gøre bedre. Vi bruger dine ideer og inputs til forhåbentlig at være minimum et skridt foran vores kollegaer i branchen. Derfor sætter vi stor pris på at høre fra dig. Alle henvendelser skal ske skriftligt på support@altsport.dk.Sponsorater og Team AltSport:

AltSport ønsker at etablere samarbejde med ambassadører i alle de sportsgrene, vi arbejder med. For at være med i Team AltSport, skal man være et forbillede for andre atleter og motionister, hvilket man kan være på forskellige niveauer. Vi lægger eksempelvis vægt på, at:

• Du er en god klubkammerat

• Du deltager som frivillig hjælper i det arbejde, din klub behøver for at fungere

• Du hjælper dine nye klubkammerater

• Du værner om dit talent, som du får det maksimale ud af

• Du har enorm passion for din sport

• Du dyrker din sport regelmæssigt på motionsniveau

• Du er lige gået i gang med din sport, hvilket har givet dig forbedret livskvalitet

• Du dyrker din sport på eliteniveau

• Du deler gerne dine historier og billeder fra dine træninger og konkurrencer med vores kunder og os

Sammen med vores leverandører støtter vi dig med nogle af de varer fra vores butik, der kan hjælpe dig til at præstere endnu bedre samt give dig endnu større glæde, når du dyrker din sport.

Såfremt du ønsker at komme i betragtning til Team AltSport, skal du skrive til thomas@altsport.dk. Vi anstrenger os for at besvare din henvendelse hurtigst muligt. Du må ikke blive skuffet, hvis vi i første omgang siger nej tak. For vi kan kun overkomme et begrænset antal ambassadører i hver sportsgren.

 

Vi byder dig et stort velkommen hos AltSport og ønsker dig rigtig god fornøjelse.