14 dages returret14 dages returret

Danmarks bedste udvalgDanmarks bedste udvalg

Sikker online betalingSikker online betaling

Fragtfri levering V/ køb over kr. 750,- Fragtfri levering V/ køb over kr. 750,-

  • Indkøbskurven er tom!

POC Skibriller

4 Varer fundet
Nulstil

Skibriller fra POC

POC er et svensk mærke, som er kendt for deres enkle design og komfortable pasform. Med et par skibriller fra POC får du høj performance, pakket ind i et enkelt skandinavisk design. POC’s produkter er designet til at passe sammen ved at komplimentere hinandens design. Mennesker kommer i mange størrelser, former og har selvfølgelig forskellige krav til et par skibriller. Netop for at kunne opfylde disse krav, findes der flere forskellige modeller, hvilket sikrer det bedste fit.Innovation og prestige

POC skibriller er designet til at give dig et bredere synsfelt, som sikrer, at du kan nå at reagere, uanset om du dyrker skiløb, eller står på snowboard. Alle skibriller har en silikonekant, som sørger for, at skibrillerne altid sidder, hvor de skal.


POC blev grundlagt i 2005 og fik allerede fra start stor opmærksomhed. Deres kombination af materialer og innovative koncepter gjorde dem hurtigt til en attraktiv spiller på et konkurrencepræget marked af sportsbrands. POC er altså et anerkendt mærke, som specialiserer sig indenfor sikkerhed i ekstremsporten. De har tilmed har vundet en lang række priser for deres designs og produkter. Når du vælger skibriller fra POC, får du et produkt, som hjælper dig med at passe godt på dig selv.