Sådan får du succes med magnetfiskeri

Sådan får du succes med magnetfiskeri

Du har dit magnetfiskesæt og er klar til at finde dine skjulte skatte. Der er dog nogle meget vigtige tips, som alle magnetfiskere bør vide, om de er nybegyndere eller erfarne.

Torvets tykkelse har en betydning

Når du skal ud og magnetfiske, skal du sørge for, at dit reb er så sikkert som muligt.

Den stærkeste magnet i verden er ikke god, hvis dit reb er for svagt til at trække de ting, du har fundet op. Få ting er mere frustrerende for magnetfiskere end at komme tomhændet, fordi deres line gik i stykker under en lift.

Fisk i nærhede af befolkede områder

Første gangs magnetfiskere begår ofte den fejl at gå i naturen for at magnetfiske.

Selvom du måske finder nogle genstande på disse isolerede steder, er din chance for at finde noget interessant meget mindre.

Magnetfiskere leder efter metal, der er faldet i en sø eller en flod og ikke fisk, så de bør fokusere deres opmærksomhed på mere befolkede områder.

Magnetens kraft har også en betydning

Fiskemagneter findes i mange forskellige styrker fra omkring 200 kg. til 2000 kg.

Prøv at vælge et fiskemagnet, der opfylder dine behov og forventninger så godt som muligt.

Hvis du ønsker at købe fiskemagneter i den bedste kvalitet til en god pris, så prøv at besøge trasurehunter.dk. De tilbyder et stort udvalg af fiskemagneter, og står altid til rådighed til at vejlede dig i forbindelse med dit køb. 

Hold dine forventninger rimelige

Magnetfiskere går ofte ud og regner med at finde en tabt skat, men kommer kun hjem med en håndfuld fiskekroge.

Dette er typisk for magnetfiskeri, men kan være foruroligende, hvis du forventer at finde nye knive eller endda værktøjer, når du magnetfisker. Så hold dine forventninger rimelige for at undgå skuffelse.

admin

Lukket for kommentarer.