Sæbebær og vaskenødder er det samme

Sæbebær og vaskenødder er det samme

Det er slet ikke alle der kender dem endnu, men flere og flere gør. De såkaldte sæbebær er på vej frem, og det er ikke så tosset igen. 

Der udledes en kæmpe mængde skadelig kemi igennem vores allesammens daglige tøjvask. Og en stor del af denne komme jo som bekendt fra selveste den sæbe som vi bruger under tøjvasken. Det er her de vidunderlige sæbebær kommer ind i billedet. Sæbebær er nemlig 100% naturlige. De er simpelthen plukket fra naturen og smidt i en pose, sådan, og der har vi så et stk vaskemiddel, som kan klare de fleste opgaver hvad angår tøjvasken. 

Det er da for vidt er det ikke? Moder jords egen vaskemiddel, som bare ligger lige der klar til brug i naturen. 

Hvis moder jord har lavet sæbebær til os, hvorfor bruger vi dem så ikke

Jeg er bange for at det faktisk skræmmende nok, desværre er super let at svare på ovenstående spørgsmål. Der er mange andre spørgsmål her på jorden som leder til præcist det samme svar, om vi så kan lide det eller ej. Sagen er den at de konventionelle vaskemidler bliver markedsført bedre. Der er nogle rigmænd der bliver rigere ved at markedsføre dem, og derfor bruger vi ikke sæbebær. Vi er simpelthen ikk blevet hjernevasket til det endnu. 

Sagde du hjernevasket, spørger du dig sikkert om nu. Det gjorde jeg jo sådan set, fordi jeg mener at reklame er hjernevask. Derfor gør jeg personligt så meget som muligt for ikke at blive udsat for den slags, for at bevare muligheden for selv at vælge. Der er jo noget reklame som er godt, men desværre er langt størstedelen bare skidt. 

Men her laver jeg jo så en lille reklame for sæbebær til jer derude som ønsker den. Jeg håber på at I vil tage ind på GreenTown online markedsplads, hvor i kan finde de miljøvenlige sæbebær plus meget mere i den kategori.

admin

Lukket for kommentarer.