14 dages returret14 dages returret

Danmarks bedste udvalgDanmarks bedste udvalg

Sikker online betalingSikker online betaling

Fragtfri levering V/ køb over kr. 750,- Fragtfri levering V/ køb over kr. 750,-

  • Indkøbskurven er tom!
89 Varer fundet
Nulstil

Se gennem vores store udvalg af skijakker, og find den skijakke, du skal have med på skiferie næste gang. Vi har mange forskellige modeller til både ham og hende, og skijakkerne fås med mange forskellige features og i mange forskellige tykkelser og designs. Når det er virkelig koldt, er det en god idé at have både en sportsjakke, som for eksempel en løbejakke indenunder, og så din skijakke udenpå. Derudover kommer de mange andre lag, som beskytter kroppen mod kulden og samtidig kan lade svede komme ud. 


Hold varmen på pisten med den rigtige skijakke  

Er du mest til klassiske farver og udformninger, finder du i vores sortiment flere versioner af en flot, enkel sort skijakke, som kan bruges både på skiferien og om vinteren derhjemme. Hvis du kan lide mere fut på farverne, kan du finde flotte blå, grønne og røde skijakker, der gør dig nem at se på afstand og stå ud fra mængden.


Med lange dage i sneen, er det vigtigt med godt tøj, der holder dig varm, også når du sidder i liften eller holder pause. Vores udvalg er fyldt med skijakker, der sikrer dig mod vind og vejr, så du kan koncentrere dig om at nyde din skitur.