14 dages returret14 dages returret

Danmarks bedste udvalgDanmarks bedste udvalg

Sikker online betalingSikker online betaling

Fragtfri levering V/ køb over kr. 750,- Fragtfri levering V/ køb over kr. 750,-

  • Indkøbskurven er tom!

Skibriller & Goggles

89 Varer fundet
Nulstil

Se vores udvalg af skibriller til enhver smag. Skibrillerne her på siden er alle i lækker kvalitet og holder år efter år - skiferie efter skiferie. Vores skibriller fås i mange forskellige farver, så du kan vælge skibriller, der passer til resten af dit skioutfit og til din personlige stil og smag. Samtidig afgør farven på linsen, hvordan dit udsyn tager sig ud - en orange linse vil give et behageligt, varmt udsyn, der fremhæver konturerne i sneen, når der er dårlig sigtbarhed.

Har du fået ødelagt linsen i dine skibriller, kan du også købe en ny linse til brillerne her. Flotte og funktionelle skibriller  

Skibriller skal først og fremmest være funktionelle, så du kan dyrke din skisport uden at blive blændet af solen og sneen. Men vi synes også godt, skibriller må være flotte. Derfor tilbyder vi et sortiment af skibriller, der både er flotte og funktionelle. De forskellige farver på linsen og på elastikken, gør det muligt for dig at vælge skibriller, du har lyst til at tage på. Du kan f.eks. vælge en afdæmpet hvid eller sort skibrille, der passer godt til det meste skitøj. Eller du kan vælge en regnbuefarvet, rød eller grøn skibrille, der sætter fart på farverne, når du står på ski.