Smykkedesigner Julie Abelstedt

Smykkedesigner Julie Abelstedt

Smykkedesigner Julie Abelstedt fortæller om hendes favorit smykker

 

Som smykkedesigner har jeg haft fornøjelsen af at skabe mange forskellige smykke designs, hver enkelt unikt og speciel på sin egen måde. Der er dog visse designs, der har en særlig plads i mit hjerte. Disse er de designs, som jeg har modtaget flest komplimenter på, og som har været nogle af mine største og sværeste designs at skabe. I denne blogpost vil jeg dele med dig mine favoritsmykkedesigns og hvorfor de er så specielle for mig.

 

Knot kollektionen

Knot-kollektionen er en af mine all-time favoritkollektioner. Denne kollektion har små knuder med diamanter, tilgængelige i både sølv og guld, som er perfekte til hverdagsbrug. Designet er enkelt men elegant, og det er perfekt til folk, der foretrækker mere minimalistiske stilarter. Knuderne symboliserer styrken og skønheden i relationer, og diamanten tilføjer en glamourøs touch til designet.

 

Det, der gør denne kollektion så speciel for mig, er det faktum, at det var en af de første kollektioner, som jeg selv designede. Jeg havde altid elsket ideen om knuder, og jeg ønskede at skabe en kollektion, der var både enkel og elegant. Det var en udfordring at komme op med et design, der var både minimalistisk og unikt, men jeg er meget stolt af resultatet. Jeg bruger stadig disse smykker selv og får komplimenter hver gang jeg gør det.

 

Loving kollektionen

Love-kollektionen er en anden af mine favoritter. Denne kollektion har hjerteformede smykker, tilgængelige i guld og sølv, der er perfekte til at vise din kærlighed og hengivenhed til en særlig person. Smykkerne er elegante og tidløse, og de er perfekte til enhver lejlighed. Jeg elsker, hvordan denne kollektion er både feminin og delikat, men stadig har et bold statement look.

 

Det, der gør denne kollektion speciel for mig, er minderne, der er knyttet til den. Da jeg designede denne kollektion, var jeg i et meget lykkeligt og kærligt forhold, og smykkerne var inspireret af den kærlighed, jeg følte. De hjerteformede smykker minder mig om den tid, og hvor vigtigt det er at holde fast i den kærlighed, vi har. Det lille hjerte i midten af en af halskæderne har præcis samme form som en halskæde jeg fik af min mormor, derfor har dette design ekstra meget betydning.

 

Oxford kollektionen

Oxford-kollektionen har vores mest populære og klassiske ringe, tilgængelige i sølv og guld. Designene er enkle, men sofistikerede, og de kan bæres alene eller stables sammen for en mere dramatisk effekt. Disse ringe er perfekte til alle, der ønsker at tilføje en touch af elegance til deres hverdagsgarderobe.

 

Det, der gør denne kollektion speciel for mig, er det faktum, at den er så alsidig. Jeg bruger disse ringe selv, og jeg elsker at sætte dem sammen og skabe nye looks.

 

 

Julie Abelstedts personlige lidenskab for smykker

Når det kommer til smykker, er det noget helt særligt ved at bære noget, der er skabt specielt specielt efter lige præcis det jeg elsker. Det var denne tankegang, der ledte mig til at blive smykkedesigner.

 

Jeg har altid haft en passion for smykker, også da jeg lille. Jeg elskede at udforske forskellige stilarter og materialer, og hvordan smykker kunne gøre en stor forskel i en persons udseende og selvtillid. Men jeg fandt også ud af, at mange smykker var enten for dyre eller for upersonlige.

 

Jeg besluttede mig for at tage sagen i egen hånd og begyndte at designe mine egne smykker. Jeg valgte at skabte feminine og elegante smykker, der var tilgængelige til en overkommelig pris. Jeg ønskede mest af alt at skabe smykker, der ville give kvinder mulighed for at udtrykke deres personlige stil og føle sig selvsikre og smukke på samme tid.

 

Efter at have delt mine smykker med venner og familie, blev jeg overvældet af den positive feedback og interesse for mine designs. Det var der jeg indså, at jeg havde fundet min lidenskab og besluttede mig for at forfølge smykkedesign som en karriere.

 

Nu er jeg stolt af at være en smykkedesigner, der skaber smukke og unikke smykker til kvinder i alle aldre og stilarter. Jeg er motiveret af min passion for smykker og glæder mig over at se mine smykker blive en del af kvinders personlige stil og udtryk.

admin

Lukket for kommentarer.