14 dages returret14 dages returret

Danmarks bedste udvalgDanmarks bedste udvalg

Sikker online betalingSikker online betaling

Fragtfri levering V/ køb over kr. 750,- Fragtfri levering V/ køb over kr. 750,-

  • Indkøbskurven er tom!

Speedo Badebukser

2 Varer fundet
Nulstil

Badebukser fra Speedo 

På Altsport.dk finder du et bredt udvalg af badebukser fra Speedo. Uanset om du skal bruge dine badebukser til sport eller afslapning ved poolen, er badebukser fra Speedo et populært valg. Speedos har udviklet og optimeret deres design for at sikre, at du får det mest komfortable fit. Speedo fokuserer både på kvalitet og design, hvilket sikrer, at du kan have glæde af dine badebukser, hver eneste gang du har dem på.


Både til eliteatleten og motionisten

Kalder alle vandhunde. Speedo blev skabt i 1914 af Alexander MacRae. Efter at Speedo lancerede deres første dragt til konkurrence, fik virksomheden officielt navnet Speedo. Siden da har de sat deres tydelige præg på markedet og er i dag kendt som en af verdens største producenter af badetøj og badeudstyr. 


Deres sortiment spænder bredt, uanset om du konkurrerer på højt plan, eller om du blot nyder et par baner i poolen. Med mere end 100 års erfaring får du både kvalitet og omhyggelighed, når du vælger et par badebukser fra Speedo. Hvis du har nogen spørgsmål, sidder vi klar til at rådgive dig. Du kan enten kontakte os pr. telefon eller ved at sende os en mail.