Spil adventure minigolf i Aarhus

Spil adventure minigolf i Aarhus

Er du til minigolf? Så prøv et af de populære genrer inden for minigolf: Adventure Minigolf. Golfskoven i Aarhus tilbyder nemlig denne form for minigolf, store fadøl og byens bedste burgere. Du kan få et slag minigolf og meget andet i den 3.500 m2 store indendørs hal.

Det drejer sig om en 18 hullers bane, hvor du kan nyde fadøl og sodavand, mens du konkurrere imod dine venner eller familie. Er minigolf ikke nok til at tiltrække dig, kan du også nyde de andre spil såsom PoolBall, Pool, Dart, Petanque og meget mere.

Golfskoven tilbyder også mad og drikke efterfølgende i hyggelige omgivelser. Golfskoven har rammerne til en skøn dag med dine venner eller familien. Prøv de sjove spil og nyd lækker mad og drikke.

Adventure Minigolf

I golfskoven finder du minigolf versionen, Adventure Minigolf, som er lidt anderledes, men stadig med de sjove elementer af minigolf. Her spiler du på en såkaldt green, som man kender fra almindelig golf med putteren som minigolf. Der er altså ikke diverse forhindringer såsom loop, eller ramper og lignende. Her er der god mulighed for at få øvet sin putting teknik.

Golfskoven giver dig en minigolf bane, hvor alle kan være med – Så hvem er den ultimative minigolfspiller i din familie eller vendekreds?

Golfskoven ligger i Højbjerg ikke så langt fra Aarhus og lige ved siden af diverse busforbindelser. Her kan du opleve stemningen og hygge i de sjove spil såsom Adventure Minigolf, Pool, PoolBall, Petanque, Dart, brætspil og meget andet – Kom ud og oplev den fantastiske stemning med vennerne eller familien – Golfskoven er for alle

admin

Lukket for kommentarer.