14 dages returret14 dages returret

Danmarks bedste udvalgDanmarks bedste udvalg

Sikker online betalingSikker online betaling

Fragtfri levering V/ køb over kr. 750,- Fragtfri levering V/ køb over kr. 750,-

  • Indkøbskurven er tom!
3 Varer fundet
Nulstil

Se vores udvalg af svømmebriller, der egner sig både til sport og fritid. Svømmebriller findes i et væld af modeller, og i vores udvalg kan du finde svømmebriller både til børn og voksne. Hvis du træner i en svømmehal, vil svømmebrillerne hjælpe dig med at holde øjnene fri for irritation fra klorholdigt vand, og du vil kunne holde øjnene åbne, når du crawler eller dykker. Svømmebrillerne kan derfor også tages med på badeferien eller dykkerferien, så du kan nyde vandet og dets skabninger med dine briller. 


Svømmebriller i mange kvaliteter

Der er stor forskel på, hvad man skal bruge sine svømmebriller til. Hvis du svømmer på konkurrenceniveau, er det vigtigt, at dine svømmebriller er af højeste standard, så du kan regne med deres funktion, både når du træner, og når du konkurrerer. Her tilbyder vi svømmebriller, der kan stå distancen. 


Hvis du svømmer på hobbyniveau, kan mindre gøre det. Til dig tilbyder vi svømmebriller af god kvalitet til en budgetvenlig pris. Flere af modellerne tilbyder vi i forskellige farver, så du kan finde et par svømmebriller, der passer til din smag og til dit badetøj.