14 dages returret14 dages returret

Danmarks bedste udvalgDanmarks bedste udvalg

Sikker online betalingSikker online betaling

Fragtfri levering V/ køb over kr. 750,- Fragtfri levering V/ køb over kr. 750,-

  • Indkøbskurven er tom!

Team AltSport

Team AltSport

Team AltSport består af atleter fra vidt forskellige sportsgrene, men de har alligevel meget til fælles. De har nemlig alle en uovertruffen passion for deres sportsgren, de elsker at konkurrere og deres vilje til at nå målet om at vinde er nærmest enestående. Tillagt deres særlige talent betyder det, at de alle er blandt Danmarks absolut bedste atleter i deres årgange.

Atleterne på Team AltSport er sponsoreret af nogle af vores leverandører, og dermed har atleterne rigtig gode muligheder for at afprøve det sidste nye udstyr, de nye energiprodukter samt de nyeste teknologier indenfor sportstøj. Det er alt sammen med til at gøre atleten endnu bedre og det er helt afgørende for at kunne være med i toppen også uden for Danmark. For AltSport har det stor værdi, at vi får tilbagemeldinger omkring mange af de topprodukter, vi sælger i webshoppen. Det hjælper os nemlig med at fortælle om de særlige egenskaber, topatleterne lægger vægt på, når du anvender produkterne.

Her på siden kan du løbende læse de nyeste beretninger fra atleterne, der jævnligt sender updates fra deres træninger og konkurrencer til AltSport. Du kan også se alle vores updates på vores facebook side.

Hvis du er atlet og kunne tænke dig at være en del af Team AltSport, er du meget velkommen til at kontakte os.

Det gælder også, hvis du som leverandør kunne tænke dig at sponsorere nogle af vores atleter med dine produkter. Et af de vigtige krav er, at produktet, som atleten sponsoreres med, skal kunne købes i vores webshop.Atleterne:


Frans Johannesen, svømmer

Frans Johannesen, svømmer

Frans er 24 år og er med sine 16 danske mesterskaber på cv’et en af Danmarks absolutte top svømmere. Han har et helt særlig talent i disciplinerne 200 meter fri og 400 meter fri, hvor han indtil nu har opnået sine bedste tider og resultater.

Frans er fast mand på det danske svømmelandshold og ved VM i 2014 indgik han i Danmarks 4 x 200 meter fri hold, der svømmede sig i finalen.

Desværre missede Frans OL deltagelsen i 2016 og det var nok en af årsager til, at Frans skiftede til svømmeklubben Triton i Ballerup. ”Jeg tog beslutning om at skifte, fordi jeg ønskede at fokusere endnu mere på svømmesporten. Man kan sige, at jeg nu gør alt, hvad jeg overhovedet kan, for at blive så hurtig som mulig. Skiftet til Triton betyder, at jeg får endnu bedre træningsfaciliteter og det hele kommer til at foregår under Morten Marstrand, der er kendt som en træner, der stiller høje krav til sine svømmere. Dette passer mig perfekt”, fortæller Frans.

Frans dyrker desuden livredning på konkurrence niveau. Han har den nordiske rekord i 200 meter fri forhindring og denne tid indbragte en 7. plads ved VM i 2014.

Frans svømmer i udstyr fra Speedo. Desuden anvender Frans mange af træningsredskaberne fra Speedo såsom håndplader, kickboard, pullbuoy samt svømmefødder. ”Det giver en varieret træning, der motiverer mig endnu mere. Samtidig hjælper det mig til at forbedre enkelte detaljer i min teknik. Hver enkelt lille forbedring er for mig et skridt nærmere mine mål, siger Frans.

Frans bruger energi- og proteinprodukter fra Maxim. ”Jeg er utrolig glad for at have Maxim som sponsor. Som svømmer bruger man nærmest alle muskler i kroppen. Maxims produkter hjælper mig til at hurtig og effektiv restitution efter de hårde træninger og konkurrencer”.


Frederik Wandahl, cykelrytter

Frederik Wandahl, cykelrytter

Frederik er et af Danmarks absolut største cykeltalenter. Han kører for Roskilde Cykle Ring og konkurrerer i aldersklassen U17, hvor han i 2017 bliver den ældste årgang. Frederik har allerede vundet utallige sejre både i Danmark og i udlandet. ”Jeg vil selvfølgelig fremhæve de danske mesterskaber, der selvfølgelig er specielle for mig. Men jeg er også stolt over at have vundet alle de 4 største danske etapeløb”, fortæller Frederik. ”I 2016 nåede jeg mange af mine mål og blev bl.a. udtaget til landsholdet ved 2 store løb i hhv. Østrig og Luxembourg. Jeg er også rigtig glad for at være med på det danske bane bruttolandshold, hvor vi især træner 4 km. holdløb frem mod det næste OL. Noget af det bedste ved cykelsporten er, at det er sjovt og hårdt på samme tid. Jeg elsker at kunne presse mig selv til det yderste, og mærke mælkesyren i kroppen. Desuden er det fantastisk at teste forskellige taktikker i finalerne på de forskellige løb, og dermed lære ens styrke og svagheder” siger Frederik Wandahl.

Frederik kører med POC hjelme og briller, der er noget af det mest eksklusive, man finder i cykelsporten. Både landevejscyklen og banecyklen er fra Argon 18 og energiprodukterne kommer fra Isostar. Isostar har alle de produkter, man som cykelrytter har brug for. Fx er Isostar gels virkelig gode at have med i baglommen. De er nemme at åbne, velsmagende og så giver de et super godt energiboost, hvilket for mig er det afgørende, fortæller Frederik. Desuden kører Frederik med svedundertrøjer fra Craft.


Frederik Erringsø, cykelrytter

Frederik Erringsø, cykelrytter

Frederik er 14 år og er i gang med sin 5 sæson som cykelrytter. Han blev en af Danmarks mest vindende cykelryttere i U15 klassen og var i 2016 med for landsholdet i Kids Tour Berlin, der er det største etapeløb for ungdomsryttere. ”Det var et af mine helt stor mål, at komme med på denne landsholdstur og det var også en fantastisk god oplevelse, at være med på holdet. I 2016 blev jeg nr. 2 ved 6-dagesløbet i Ballerup og jeg blev også nr. 2 i et baneomnium i Berlin. Dette har givet mig rigtig god motivation for også at køre på banen og derfor er jeg ekstra glad for, at jeg er udtaget til bane bruttolandsholdet, hvor jeg får mulighed for at træne sammen med de absolut bedste baneryttere i Danmark. Faktisk træner vi frem mod OL i 2020”, fortæller Frederik.

”I 2017 bliver jeg første års U17 rytter og det er altid et hårdt år, når man er den yngste i årgangen. Men jeg glæder mig meget til at gøre mit bedste. Jeg er rigtig glad for mine sponsorer. Jeg kører altid med Craft svedundertrøjer, og jeg har modeller, der passer til alt slags vejr. Træningsturerne bliver noget bedre, når man har det rigtige tøj på. Så kører jeg med KASK Infinity og KASK Bambino hjelmene, der er blandt de mest aerodynamiske hjelme overhovedet. På banen kører jeg på LOOK cyklen, der helt sikkert giver mig ekstra fart. På banen kører jeg også med 3T styr, både når jeg kører tidskørsler og discipliner som pointløb og linjeløb. Jeg kører FastForward hjul både på bane og landevej. Jeg har altid kørt med Northwave cykelsko. Designet er super og de sidder perfekt på fødderne. Når det kommer til Energi foretrækker jeg Isostar, der har alt hvad jeg skal bruge som cykelrytter. Både før, under og efter træning/konkurrence.


Luis Carl Jørgensen, cykelrytter

Luis Carl Jørgensen, cykelrytter

Hos AltSport er vi ikke i tvivl om, at 14-årige Luis Carl Jørgensen er et af Danmarks største talenter indenfor cykelsport. Luis har allerede vundet et hav af sejre. Blandt sejrene tæller eksempelvis Kids Tour i Berlin, Tour de Himmelfart, Tidaholm U6 i Sverige samt European Cycling Tour Assen i Holland. I 2016 vandt Luis det store bane omnium i Berlin.

Når jeg stiller op er det næsten altid mit mål at vinde. En af mine styrker er at køre i bakker og det er ofte her, at jeg sætter mine angreb ind. Når det går opad i længere tid, kan jeg mærke på mine konkurrenter, at de får det hårdt. Det er selvfølgelig fedt at opleve, når jeg selv sidder med overskud, forklarer Luis. I 2017 er jeg U17 rytter og her er der etapeløb i både Østrig og Luxembourg, hvor der er meget hårde stigninger. Derfor håber jeg meget på, at blive udtaget til netop de løb. Jeg kører også baneløb og er med på det danske bane bruttolandshold. Jeg håber at få en masse gode oplevelser på banelandsholdet og så må vi se, hvor langt det rækker, siger Luis.

Jeg sætter stor pris på de sponsorer, der hjælper mig med udstyr. På banen kører jeg på LOOK rammen, der er en absolut top ramme. Jeg har styr fra 3T og hjulene er fra FastForward – både pladehjulene og højprofil hjulene. Mit hjelm mærke er KASK og jeg kører med Infinity og Bambino modellerne, der er blandt verdens mest aerodynamiske hjelme. Jeg kører altid med Craft svedundertrøjer og her vil jeg især fremhæve Active Extreme Windstopperen, der er fantastisk, når det er koldt og blæsende. Desuden har jeg et Craft kompressionssæt, som jeg bruger rigtig meget, når jeg skal restituere op til cykelløbene. For mig er det vigtigt at indtage en masse kulhydrater før, under og efter træning/konkurrencer. Og det skal være sund energi og ikke bare en chokolade bar, der smager godt. Derfor er jeg virkelig glad for at have Isostar som sponsor.


Ervin Mesic, tennisspiller

Ervin Mesic, tennisspiller

Ervin Mesic er 12 år gammel og har spillet tennis i næsten halvdelen af sit liv. I 5 år har han nemlig spillet for Odense klubben Fruens Bøge Tennisklub.

”Jeg startede med at spille tennis, fordi jeg var til et arrangement i Dalumhallerne i Odense, hvor man kunne prøve forskellige sportsgrene. Jeg syntes at tennis var rigtig sjovt, så jeg spurgte min far, om jeg måtte prøve igen og hurtigt herefter, startede jeg i klubben. Nu træner jeg mere end 10 timer om ugen, næsten 2 timer hver dag.

Mit mål er at blive professionel ligesom mit idol Andy Murray. Selvfølgelig håber jeg også, at jeg bliver god nok til at vinde mange turneringer både i Danmark men også i udlandet.

Det bedste ved at spille tennis er, at jeg har rigtig mange venner i klubben. Vi har det rigtig sjovt også selvom nogle af dem er nogle år ældre end mig”, fortæller Ervin. 

Ervin har i 2016 spillet i aldersklassen U12 og har bl.a. vundet DM. Det håber jeg, at kunne gentage næste i 2017, selvom jeg næste år skal spille mod nogle konkurrenter, der er ældre end mig, siger Ervin.

Ervin spiller med ketcher og tøj fra HEAD, nøjagtig som idolet Andy Murray og mange andre professionelle tennisspillere.


Sebastian Andreasson, cykelrytter

Sebastian Andreasson, cykelrytter

Sebastian på 14 år har i 2016 været Danmarks bedste U15 cykelrytter. Sebastian vandt DM i enkeltstart, nr. 3 ved DM i linjeløb, vandt 6-dagesløbet i Ballerup og blev blot slået med 22 hundrededele i Berlin Kids Tour, der er Europas største etapeløb for ungdomsryttere. Derudover har Sebastian alene i år vundet rigtig mange sejre og sådan har det faktisk været siden han begyndte at dyrke cykelsport.

Jeg er godt hjulpet på vej, idet jeg begyndte at vokse tidligere end mange af mine konkurrenter. Men i modsætning til mange andre er dette ikke en sovepude for mig. Jeg træner ca. 5 gange om ugen og er meget målrettet med alt, hvad jeg laver. Jeg tror selv, at dette er grunden til, at jeg har kunnet holde mig helt i toppen, siden jeg begyndte at cykle, fortæller Sebastian.

Min drøm er at blive professionel cykelrytter. Jeg ved, at det kun lykkes for ganske få og vejen dertil er meget lang. Men jeg et forsøg og nyder selvfølgelig de oplevelser, jeg får undervejs. I år er jeg kommet med på bane bruttolandsholdet, hvor vi skal træne især 4 km. holdløb frem mod næste OL. Jeg tror, at forløbet frem mod dette vil lære mig en masse og gøre mig endnu mere fokuseret i min træning.

Jeg holder meget af mine kammerater i cykelsporten, som jeg også ofte konkurrerer med. Men når vi eksempelvis kører for landsholdet, kan vi samarbejde. Her har jeg både prøvet at ofre min egen chance og jeg har også oplevet, at der er blevet kørt for mig. Jeg er sikker på, at den slags skaber nogle helt særlige bånd, forklarer Sebastian.

Jeg sætter enormt pris på muligheden for at repræsentere sponsorer, der til gengæld hjælper mig med at nå mine mål. Derfor er jeg naturligvis glad for at Isostar hjælper mig med energiprodukter. Isostar har alt, hvad en cykelrytter behøver og det er produkter i meget høj kvalitet. Selvom det er fristende, spiser jeg dem ikke, når jeg er småsulten. Jeg bruger Isostars energi- og proteinprodukter før, under og efter træning og konkurrencer, hvor jeg skal præstere mit bedste og efterfølgende har brug for at restituere effektivt.


Tusnelda Svanholmer, cykelrytter

Tusnelda Svanholmer, cykelrytter

15-årige Tusnelda er måske Danmarks mest talentfulde cykelrytter blandt pigerne. Tusnelda har i Danmark vundet et hav af sejre rundt omkring på de danske landeveje og ikke mindst på cykelbanen i Ballerup. Det er både blevet til mange DM medaljer og sejre i alle Danmarks største løb. Nu er jeg i en aldersklasse, hvor jeg kører sammen med de bedste voksne piger, hvilket jeg har glædet mig rigtig meget til. Så ingen tvivl om, at konkurrencen nu bliver meget hårdere. ”Jeg elsker at køre cykelløb for det er en sport, hvor man virkelig bliver udfordret til det yderste. For at køre stærkt og blive ved med at vinde, skal man træne målrettet nærmest hver eneste dag. Jeg håber, at mange flere danske piger for lyst til at prøve kræfter med cykelsporten. I Danmark er vi nemlig slet ikke så mange kvindelige cykelryttere, som eksempelvis i Sverige og Holland, hvor pigefelterne er næsten så store som drengenes. Det oplevede jeg også i 2016, hvor jeg både kørte etapeløb i Sverige og Holland. Her lærte jeg en masse og fik også nogle gode resultater med hjem.

Jeg er selvfølgelig rigtig glad for at en sponsor som Isostar hjælper mig med energiprodukter. Cykelløbene har nu en længde, hvor jeg er nødt til at have energi med i baglommen. Jeg kan fremhæve gels fra Isostar, der er meget nemme at åbne mens man cykler. De er perfekte, når jeg eksempelvis har brug for et energiboost inden finalen. På banen kører jeg med hjul fra FastForward. Da jeg i år er med på bane bruttolandsholdet, var det også rigtig godt, at jeg fik opgraderet til styr fra 3T.