Tips til at holde dig selv og din hund aktiv

Tips til at holde dig selv og din hund aktiv

Vil du gerne have en mere aktiv livsstil, men føler du ikke, at du har nok tid og overskud til det i hverdagen? Der er mange, der har det på samme måde, de ved dog ikke, at det hele handler om at gøre de ting, der altid skal klares hverdag til en aktiv ting. Det kunne være er at gå med hunden blev til en løbetur med hunden i stedet for. Det vil din hund helt sikkert også blive glad for. Specielt, hvis det er en collie, der er kendt for at være fyldt med energi. 

Tag på en løbetur med din hund

En god måde at blive mere aktiv og holde dig og din hund aktiv er at tage på en løbetur sammen. Din hund vil helt sikkert elske at komme med ud og løbe og få brugt noget energi. Det er også en nem måde for dig at komme afsted på, da den tid du bruger alligevel skulle bruges på en gåtur. Det behøver ikke være hver eneste dag, at du løber med hunden, men det er blot en god ide, at du en gang imellem sørger for at få løbet, hvor du passende kunne tage din hund med. 

Husk at få kølet din hund ned bagefter

Efter en lang løbetur, så har du det sikkert varmt, hvilket din hund også har. Om sommeren kan det være hårdt for din hund at løbe i varmen, hvis den ikke kan blive kølet ned bagefter. Derfor kan du med fordel købe et køletæppe til hund, som din hund kan bruge til at køle af på efter den hårde løbetur. Det er ikke udelukkende af fornøjelse, at du skal købe et køletæppe til din hund. Det er meget vigtigt, da det kan være farligt for din hund, hvis den ikke kan blive kølet ned.

admin

Lukket for kommentarer.