Tjek de nyeste padel bat ud

Tjek de nyeste padel bat ud

Er du en af flere og flere danskere, som er blevet grebet af padel sporten, og trænger du til et nyt padel bat, så tjek Padelavisen ud for de har netop lagt deres Padel Bat Test for 2022 online på deres helt nye hjemmeside.

Her præsenterer de læserne for 9 af de absolut fedeste bat på markedet i 2022 og du kan derfor nemt blive klogere på netop disse bat.

Vi afslører ikke vinderen af denne test (det må du selv læse dig frem til), men vil godt sige, at du har gode chancer for at blive klogere på de nye padel bat og finde frem til et bat, der passer til dig og lige netop din spillestil.

Padel bat for langt de fleste spillere

Padelavisens test indeholder bat til mænd, til kvinder og til juniorer og ungdomsspillere, så der er virkelig bat for enhver smag.

Og vi kommer rundt om nogle af de fremmeste producenter af padel bat i testen. Du finder bat fra bl.a.

  • Head
  • Zerv
  • Babolat

Som personlig anekdote var det fedt at se at der også sneg sig et dansk produceret padel bat på på listen. Det er fra Zerv og så var den danske vinkel i hvert fald på plads.

Padelavisen er en hjemmeside om padel sporten og padel udstyr, og det forlyder at de fremover vil servere flere fede og relevante tests med diverse padel udstyr, så det er en hjemmeside, der er værd at holde øje med for danske padel fans.

Hos Padelavisen finder du også en brugbar oversigt over padel baner i Danmark, så du nemt og hurtigt kan finde en padelbane i nærheden af dig, uanset hvor i landet du befinder dig.

Så skynd dig ind forbi padelavisen og læs den gennemgribende padel bat test og bookmark siden til fremtidig brug.

admin

Lukket for kommentarer.