Træn bedre i Fitness Svendborg

Træn bedre i Fitness Svendborg

Når du skal til at træne i Svendborg og begynder din rejse med sund livsstil og tiptop krop, så plejer de fleste at have et par spørgsmål. De spørgsmål vil vi hurtigt gå igennem her, så du kan komme i gang med en god og sund træning i et fedt fitnesscenter i din by. Læs med her for at vide mere. 

“Hvor ofte skal jeg træne?”

Hvis du kan træne tre gange om ugen, er det optimalt. Men selv som nybegynder kan du opnå flotte resultater, hvis du træner to gange om ugen.

“Bedre frivægt eller maskine?”

Begge har fordele og ulemper. Vi anbefaler den bedste blanding af maskiner, men vælg vægte, der ikke indgår i øvelser, hvor du risikerer at gøre mere skade på maskinen end gavn. For eksempel klarer de fleste siddende romaskiner sig ganske godt, mens man hurtigt kan udvikle skuldersmerter af skulderpres på grund af den låste armbane. Kabelmaskiner kan være en god mellemløsning, da de er lige så nemme at bruge som lastmaskiner, og giver god bevægelsesfrihed. De øvelser, du føler er bedst, er meget individuelle, så vælg de øvelser, som du synes virker for dig.

“Hvordan bruger jeg maskinen?”

Der er illustrationer på de fleste maskiner, der forklarer, hvordan man bruger dem. Mange maskiner er ret nemme at bruge. Det kan du måske Forbered dig lidt hjemmefra ved at finde videoer på nettet, der viser, hvordan du laver forskellige øvelser. Endelig kan du trygt blive guidet af en instruktør gennem junglen.

Find det Fitness i Svendborg, som passer dig bedst og har de maskiner og det miljø du kan lide. Hvis du er tilpas i dit stamcenter, og du ikke er nervøs for at træne, så får du automatisk også et bedre udbytte af din træning.

admin

Lukket for kommentarer.