Ultralydsscanning hos Kiropraktor

Ultralydsscanning hos Kiropraktor

 

 

Kiropraktorerne tilbyder generelt ultralydsscanning København af høj kvalitet inden for skanning af muskler og led. Kiropraktorer med speciale i ultralyd udfører således ultralydsskanning af stort set alle kroppens led herunder

De udfører desuden skanning for fibersprængning samt ruptur af muskler og sener når der indikation på dette, foruden undersøgelse af andre årsager til smerter fra muskler og led.

Kombinationen af ekspertisen af undersøgelse inden for muskler og led samt ultralydsundersøgelse gør at din Kiropraktor kan stille den rigtige diagnose og hjælpe dig godt på vej til bedring af lige netop dine smerter.

 

 

Ultralydsscanning – hvad koster det?

Ultralydsskanning er hos Kiropraktorerne væsentlig billigere end tilsvarende ultralydsskanning på de normale Røntgen og ultralydsklinikker. Dette skyldes at priserne er fastsat af Regionerne for både kiropraktor og ultralydsklinikker

Kiropraktorer der derfor oplagt alternativ til privathospitaler samt ultralydsklinikker da der oftest ingen ventetid er på skanning ligesom prisen er lavere – Kvaliteten er dog den samme.

Oplever du smerter i skulder, knæ, ankel eller andre led er det derfor oplagt at aftale tid hos en kiropraktor med speciale i ultralydsundersøgelse og få hjælp til at komme dine problemer til livs.

 

Ultralydsscanning hvad kan man se?

 

Hvor man med almindelig røntgen billeder primært kan se knogler kan man på ultralyd vurdere de bløde strukturer – herunder muskler og led. Ultralyd har samtidig den fordel at man i forbindelse med undersøgelse har mulighed for at bevæge det involverede område for smerter, og derved komme årsagen nærmere.

 

Ultralydsskanning hvornår?

Ultralyds undersøgelse hos kiropraktor er især brugbart i forbindelse med undersøgelse af ultralydsscanning sportsskader, overbelastningsskader i bla. Skulder og knæ samt til afklaring af årsagen til arme og bensmerter i visse tilfælde.

 

Kiropraktorerne er din derfor din hjælp ved smerter – ikke kun når det drejer sig om rygsmerter men også øvrige smerter til andre led. Tøv ikke med at kontakte din kiropraktor og få hjælp til dit problem i dag.

 

Ta´det første skridt til et liv med færre smerter idag – Bestil tid til din undersøgelse hos Kiropraktor 

 

admin

Lukket for kommentarer.