Vandfiltre til hele familien

Vandfiltre til hele familien

Vand er livets eliksir. Men hvordan kan du være sikker på, at det vand, du drikker, er sikkert? Lifestraw har fundet en løsning på dette problem, og den hedder Lifestraw – det personlige vandfilter. Det bruger avanceret teknologi til at filtrere 99,9999 % af alle bakterier, der findes i vandet, herunder E-coli, Salmonella, Campylobacter jejuni, kolera og meget mere!

Lifestraw til hverdag og fritid

Det gør den til et godt redskab at have med på rejsen, da du kan undgå at drikke snavset og urent vand. Lifestraw er også fantastisk til hverdagsbrug i din drikkedunk, hvis du vil være sikker på altid at drikke rent vand. Men Lifestraw vandfiltre er ideelt hvis du ofte tager på viking, vandreture eller overlevelsesture, hvor der ikke er adgang til rent vand.

Hvor meget vand skal vi drikke om dagen?

Vi ved alle, at vi skal drikke masser af vand hver dag, men hvor meget er nok? Mænd bør sigte efter at drikke omkring tre liter væske om dagen, mens kvinder bør sigte efter omkring to og en halv liter.

Men du skal ikke være bekymret, hvis du ikke altid kan nå disse mål, så længe du drikker regelmæssigt og holder dig hydreret, klarer du dig fint. Og hvis du skulle komme i en situation, hvor der ikke er rent vand at drikke, så husk din Lifestraw vandfilter

Hvad sker der, hvis du ikke drikker nok?

Hvis du ikke drikker nok vand, vil din krop ikke kunne fungere ordentligt. Når vi er dehydrerede kan vores kroppe bogstaveligt talt begynde at lukke ned, og derfor er det så vigtigt at holde dig hydreret.

Du bør holde øje med tegn som: mørkfarvet urin (hvilket betyder, at der er en mangel på vand i kroppen), træthed og sløvhed, tør mund og læber, hovedpine og svimmelhed. Hvis du oplever nogle af disse symptomer, er det på tide at drikke.

admin

Lukket for kommentarer.