Vil du forbrænde lidt flere kalorier uden at forlade hjemme ?

Vil du forbrænde lidt flere kalorier uden at forlade hjemme ?

Sport er ikke lige det helt rigtige for andet, men der findes helt andre måder du kan forbrænder kalorier på derhjemme.

Når det kommer til sport, så er det for nogen et fyord. God form og lækker figur kan man dog få på mange måder. Først og fremmest er figuren afhængig af hvad du spiser. Om så du løber 100 km hver dag, så vil du forblive tæk hvis du spiser burgere 3 gange om dagen. Så alt i alt er det bare klogt at starte med kosten. 

Det næste er at være lidt aktiv i hjemme. Det kan være med at støvsuge, grave haven om, pudse dine alufælge eller vaske tøj. Men ja ok, det er nok ikke der du får pulsen allerhøjest op, det skulle da lige være ved grave arbejdet. Vi må dog erkende at man ikke graver haven om 2 gange i ugen. Der er dog noget man kan gøre for at forbrænde godt uden at forlade hjemmet. Dertil kommer at den aktivitet rent faktisk er ret sjov. Det der står som krav er at man har en partner, kæreste eller ægtepartner. Sex er nemlig langt mere fysisk krævende hvis man er 2. Det er rent faktisk bevist at man ved sex i en 20 – 30 minutter forbrænder stort set det samme som man gør når man løber eller dyrker yoga. Og hvem gider løbe eller dyrke yoga når man kan have sex. 

Få gang i sexlivet. 

Er sexlivet gået lidt i stå, så er det bare med at få gang i det. Det er nemlig ikke kun sjovt, det er også ret sundt. Dertil kommer at vi slet ikke har snakket om de endorfiner man frigiver. Skal sexlivet piftes lidt op for at få gang i en mere hyppig rutine, så ty til frækt lingeri og sexlegetøj. Det giver lyst og inspiration til at gøre det noget mere. Ud over at man får en sundere krop, så er det iøvrigt også godt for forholdet. Folk der dyrker hyppigt sex går mindre fra hinanden og er mindre utro. Så lad træningen begynde. 

admin

Lukket for kommentarer.